maanantai 20. toukokuuta 2013

..Always kiss me goodnight, osa 2...

Barcelonan matkakertomusta ootellessa, tässä eka vähän muuta asiaa... menee reissu kuvien purussa ja käsittelyssä hippasen vielä aikaa, mutta käykää ihmeessä kurkkimassa jos kiinnostaa! ;)

Mutta siis asiaan josta halusin kertoa...

Vau, blogi aloitteli raksa blogina, ja siirtyi hiljalleen siitä sitten sisustus- ja lifestyle juttuihin raksajuttujen ohella, niin kyllä se silti pienenä yllätyksenä tuli bloggerin statseista että meidän sisustuskirjotus nimellä "..Always kiss me goodnight.." elokuulta 2012, on koko bloggauksen aikana luettu kaikkein eniten tähän mennessä!!! Se on päihittänyt kaikki raksa-aiheet mennen tullen..

Meillä on yhteensä sivulukuja nyt siis n. 56,570.

20.5.2013 aamu statsien mukaan koko bloggaus ajalta, eniten luettu teksti on:

..Always kiss me goodnight... sivuluvuilla 786 kertaa.
 Sisustustikkaat... sivuluvuilla 424
Meidän talon näyttö... sivuluvuilla 401
.
.
.
.
Kauan sitten Perustukset oli luetuin, nyt se killuu top 10 vasta kasina,
sivuluvuilla 143 ;) aijai.

No mutta asiaan, lupasin alkuperäisessä Always kiss me goodnight- postauksessa tehdä uuden postauksen kun kyltti on suunnitellulla paikallansa makuuhuoneessa oven yläpuolella..

Noh, ei se siellä kyllä vielä ole. Se jäi väliaikaisesti makuuhuoneen senkille, kunnes mies sen kerkeää laittamaan oikealle paikalleen, ja noh, siihen se vaan jäi. Jokukerta huomautin, että  laitatko sä koskaan sitä oikealle paikalle, niin mies totesi että "sehän on ihan hyvä siinäkin"...

Asiaa ei ole juuri sen koomin pohdittu.

Mitä mieltä te olette? Onko se hyvä siinä? Vai pitäisikö se ripustaa oven päälle?
Tuonne ylös oven päälle tulisi...

..Olisko kuitenkin liian piilossa?

Kylttihän oli siis ostettu etsy.comista kauppiaalta jolla on saltbox house niminen shoppi etsyssä. Häneltä saa siis valmiita, tai kustomoituja erilaisia ihania puukylttejä. :)  Ois kiva tilata joku toinenkin kyltti mutta en ole vielä keksinyt miksi/millainen/mihin... ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...