torstai 4. huhtikuuta 2013

Seinäkello olohuoneeseen...?

En tiedä olemmeko joten poikkeuksellisen omituisia, vai mikä meitä vaivaa, mutta meillä ei ole koskaan ollut seinäkelloa kodissamme...
Olemme aina katsoneet kelloa digiboksista, kännykästä, mikrosta.... mutta erillistä seinäkelloa ei ole tullut koskaan hankittua. Osittain ehkä siksi, että meistä kumpikaan ei voi sietää sekuntiviisarin naksutusta eikä ole käynyt mielessäkään että voisi olla kello, josta sitä ei kuuluisi...
Nyt kun olohuone-keittiö on yhtenäistä tilaa, ja meidän kellot on tällähetkellä keittiössä (mikro ja uuni) niin olohuoneestakin olisi kiva nähdä kelloa (digiboksissa ei siis ole kelloa), niin olemme tuumailleet että voisimme hankkia seinäkellon, joka näkyy sekä keittiöön että olohuoneeseen. Sen sijoittelu tulisi olohuone-keittiöön tulevan oviaukon yläpuolelle.

Ehdotuksia joita on heitelty ilmaan:

Casa Stockmann diamond kello:
Karlsson Mr.White kello:


Karlsson Relief kello:Ulkomailta bongattua;

dhgate.com

Little big time kello:Nyt ei auta kun lähteä katsastaaan kelloja livenä kauppoihin, ja toivoa että sieltä joku löytyisi mukaan... :)

3 kommenttia:

 1. Meillä toi Diamond ja on kyllä hieno, jopa miehenkin mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis stockmannin kello =)

   Poista
  2. Kiva kuulla että ihanalle kellolle löytyy tyytyväisiä omistajia! Oli kyllä tosi nätti livenäkin.. Vielä on kuitenkin mietintämyssy päässä! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...