perjantai 19. huhtikuuta 2013

Matto ostoksilla

Lisää keväistä ilmettä olohuoneeseen.... :)

Tässä on jo hyvän aikaa etsiskelty hapsutonta puuvilla mattoa olohuoneeseen, ja sellaisen löytäminen on ollut melkoinen haaste! Lähes kaikki on hapsullisia, ja ne harvat hapsuttomat jotka ovat löytyneet ovat olleet omituisen värisiä tai kokoisia.

Stockmannilta löytyi hyvä ehdokas: Linumin board matto mutta mies ei tykännyt niin selkeistä raidoista :( Lisäksi ihastuin kovasti Woodnotes mattoihin, sieltä olisi löytynyt ihania värejäkin, mutta niissä taas tuli enemmän vastaan hinta. Käytiin miljoona kertaa Askossa, Iskussa ja ties missä, kunnes se meidän matto lopulta löytyi hyvin läheltä; Kodin ykkösestä.

Kodin ykkösen matto on M-carpet Verna. Kuvassa matto näytti myös hyvin selkeä raitaiselta ja miehellä oli omat epäilyksensä mutta luonnossa matto oli huomattavasti hillitympi kuin kuvassa, ja päätettiin lopulta ostaa se. Ei ole kaduttanut yhtään. :) Matto oli tosiaan sopivan hillitty mutta tuo hieman eloa kaksi värisyydellään. Muutenkin kun vaihdoimme talven jäljiltä entisen valkoisen karvamaton olohuoneesta pois tämän uuden tieltä, aloimme tuumimaan, että olisikohan jatkossa järkevämpää valita jonkun muun värisiä mattoja kuin valkoisia... ;)


Myös makuuhuone kaipaisi sängynvierus- ja päätymattoja, puuvillaisia, vaaleita, mieluiten hapsuttomia... mutta koska moisia ei ole toistaiseksi löytynyt, ajattelin kokeilla vanhassa asunnossa olleita vaaleita, hapsullisia, puuvillamattoja tähän tarkoitukseen... kun olen ensin yrittänyt pestä ne joten kuten siistin näköisiksi... Katsotaan siis miten käy ;)
Toki jos joku tietää mistä saisi kuvaukseen sopivia mattoja, niin let me know! ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...