tiistai 2. huhtikuuta 2013

Koru asiaa.... ;)

Muutama ihana koruharakka innostui aiemmin esitellyn pukeutumishuoneen tarkasta kuvauksesta ja kuvista, ja sain hieman kyselyjä koruista pääsiäisen aikana.. Vaikka vastailin myös privaatisti ihmisille, niin ajattelin omaksi ilokseni esitellä myös tarkemmin korujani. Tämä on hieman off-topic rakennus/sisustusblogissa, antakaa anteeksi! :) Ehkä pitää lisätä blogiin vielä tosiaan aiheeksi lifestyle, niin jos tämä menisi sen alle... ;)

Erityistä kiinnostusta herätti salaperäinen rasia valokuvalla jossa on hääkorut piilossa, että mitä siellä rasiassa onkaan...
Eli sieltä löytyy rakkaat hääkoruni, valkokultainen kaulakoru jossa riipuksena aito helmi, valkokultainen "lenkki" jossa timantteja. Ostettu Apilanlehdeltä, Royan pearl koru. Korvakorut on tilattu ulkomailta koska Apilanlehdellä ei ollut kaulakoruun korvakoruja niin etsin vain mahdollisimman lähelle olevat korvikset. Myöskin valkokultaa, aidot helmet ja pieniä timantteja. En enää muista mistä ne tilasin, niin ei ole linkkiä. Ihana sydänkaulakoru on ensimmäisen hääpäivän lahja. Mistä lie mies noin ihanan korun bongannut... :)

Tiedustelua tuli myös että kerkeänkö kaikkia koruja edes käyttää, ja onko mitään lemppari koruja/korumerkkejä?!
Osaa käytän kerran vuodessa, ja osa koruista on tosi suurella kulutuksella, erityisesti helmikorut ja sydänkorut. En tiedä mistä johtuu, mutta monet ostamani/saamani sydän korut ovat lähellä sydäntäni...

Lyhyitä helmikaulakoruja

Pitkiä helmikoruja
Helmikorujen lisäksi, yksi ehdottomia suosikkejani on Saara Aallon nettikaupasta ostettu BWL koru, oli siis avaimenperä alunperin, tuunasin siitä itse kaulakorun:
Sydän koruista rakkaimpia:
Aidosta puusta tehty tummanruskea sydänkaulakoru.Tummanpunainen kaulakoru Madeiran matkalta.Mitään lemppari korumerkkiä ei ole, mutta suuren osan koruistani olen ostanut Oulun Romeo&Julia liikkeestä, ja kalevala koruista löytyy aina uusia ihastuksia, myös Thomas Sabolla on kaikkea ihanaa... ja viime aikoina olen ostanut/teettänyt paljon uniikkeja koruja Puolalaisella koruntekijällä Agata Szwankowskalla, joista on alkanut muodostumaan uusia suosikkejani. Agalla on oma nettikauppa: Trumperyshop ja Agalta voi tilata myös omia uniikkikoruja viesteillä. Agan kaverina facebookissa näkee paljon ihania koruja ja korukuvia, ja on helpoin tapa neuvotella uniikki koruista... :)

Tässä kuvia muutamista omista koruistani joita olen Agalta ostanut ja teettänyt:

Agan valikoimasta facebookista

Käsikoru valikoimasta, kaulakoru teetetty.

Teetetty.

Teetetty oma valitsemista kuvista.

Valikoimasta, samaan sarjaan teetetty kaulakoru... :)

Muutama ihana Saboni:
Kesäisin tykkään erityisen paljon isoista näyttävistä koruista, pitkän ajan suosikkeja ollut:

H&MKoruja ei voi koskaan olla liikaa!! :)
Ikkunalle Lontoosta ostettu hajuvesipullo koristeena.

Egyptistä ostetty sormus, sopii hyvin kaikkiin bileisiin!

Korviksia romeo&juliasta.


Uutena ideana bongasin netistä Modernia Maalaisromantiikkaa - blogista että ihaniin lasisiin purkeiihin tms voi laittaa koristeeksi vanhoja helmikoruja ja hiuskoruja, bongaa ihanat kuvat täältä! :) Voisin kokeilla ideaa itsekin! :)

Nyt vapaapäivän kunniaksi shoppailemaan... Ehkä koruja ;)....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...