sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kevätmessut 2013

Nonni...

Nyt on käyty Kevätmessut 2013, jossa oli siis mukana Kevätpuutarha, Oma Koti, Oma Mökki ja Sisusta! osastot, ja eniten itsellä oli toiveita tuonne Kevätpuutarha ja Sisusta! puolelle.

Ekana kierretiin Kevätpuutarha puoli, ja siitä voin sanoa, että olin erittäin positiivisest yllättynyt ja innoissani, koska siellä oli laajasta esillä kaikkea. Oli esimerkki parvekkeita sisustuksineen, oli esimerkki pihoja/puutarhoja, paljon pihakivi esittelijöitä hyvillä esimerkeillä. Oli myös paljon saatavilla pistokkaita, mukuloita ja siemeniä. Asiakaspalvelu pelasi hyvin joka kopilla. :)Esillä oleva kivivalikoima oli laaja.


Ihastuttiin kovasti vaaleisiin liuskekiviin.


Esimerkki kivetykiä, pihoja ja puutarhoja oli mukavasti :)Oli myös kiva nähdä yhdessä paikassa aikalailla kaikki suomen perus huonekaluliikkeiden kesäkalusteet.. Jysk, Masku, Kruunukaluste.. yms! Oli kiva päästä vertailemaan hintoja ja kokeilemaan kalusteita. Ystävät tekivät vielä hyvät kaupat Jyskin pisteellä; saaden sohva-pöytä ryhmän näyttelykappaleen -50%, eli ei ihan turhat messut ;)

Jos olisi pihan puolesta mahdollista hankkia sinne hieman kesäkeittiötä, huvilaa tai omaa uima-allasta, niin näillä messuilla niitäkin oli esillä runsaasti, myös veneet oli hyvin edustettuna! :)

Olin oikein tyytyväinen Kevätpuutarha puoleen. Meillä ei mitään isompaa messuilta lähtenyt mukaan, mutta hieman kukkasiemeniä ja sipuleita! Niistä kuvat lopussa! ;)

Sisusta! puoli oli taas ihan hirvittävä pettymys. Suurinosa kopeista kauppasi kyllä kaikkea ihan muuta kuin sisustustavaraa, eli huiveja, laukkuja, vaatteita, ja ties mitä, kaikkea paitsi sisustustavaraa. Muutama sisustustavara liike siellä oli, mutta kyllä pettymys oli melkoinen. Olimme kuulleet jo etukäteen että sisustuspuoli voisi olla pettymys, mutta toivoimme silti parasta. Ihan turhaan.

Sisustuspuolelta mukaan lähti muutama kuorintasaippua. Olisin toivonut löytäväni muutakin, mutta aina ei voi voittaa. Jos messut ovat myös seuraavana vuonna, toivoisin sisustus puolen petraavan asiassa, kaikki turhat vaate, koru, huivi kopit pois, ja tilalle oikeita sisustukauppoja! Sitä vartenhan sinne mentiin katselemaan ;)

Messuilta jäi siis käteen siemeniä, sipuleita ja saippuaa, paljon esitteitä ja ideoita!! :)


Nyt ei muutakuin pihan ja terassin suunnitteluun, ja kevättä odotellessa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...