keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Keittiön korjaukset

Tänään Keittiömaailma kävi korjailemassa meidän keittiön/muiden kalusteiden reklamaatioita.

Reklamaatioissa oli siis:
- Valopeilien vaihto (toisen rikko dt tyyppi ja toisessa oli valmistus virhe)
- Apteekkarikaapin ovi; hantaaki väärässä kohdassa
- Sokkeli osa uupui pesukoneen edestä
- Keittiön ison tason vaihto (liian iso rako; ei pystynyt saumaamaan seinän ja tason väliä)

Samalla piti vilkaista keittiön saareketta, koska siinä oli taso hintsusti vinossa ja seinämässä pieni jälki kun asentaja oli ruuvannut ruuvin liian tiukalle kaapin sisällä....

Keittiömaailman jampat suojasivat työskentely tilat hyvin, ja olivat tarkkoja kun siirsivät tavaroita tieltään. Olimme suurimman osan kyllä jo siirtäneet, mutta jotakin oli jäänyt vielä sellaista joka häiritsi heidän työskentelyään. Olivat hyvin tarkkoja ja laittoivat kaikki siirtämänsä takaisin paikalleen.
Paikat oli putsattu hyvin. Olivat myös oikein mukavia! :)

Edellisen illan räjähdys kotona kun keittiö piti levitellä pitkin kotia...khh:kin sai tasot täyteen tavaraa.


Remppakuvia:

Uusi pöytälevy odottamassa asennusta


Vanha pöytälevy poistettuna


Siistitty reuna vastakappaleessa

Uusi pöytälevy asennettuna
Nyt on rako selkeästi pienempi, ja kehtaa laittaa silikonin

Ja silikonit laitettuna


Uusi kiiltävä taso <3

Päätyyn tuli ruskea silikoni

Uusi sauma oli jopa premmin tehty kuin viimeksi,
erittäin siistiä jälkeä! :)

Apteekkari kaapin ovi meni myös vaihtoon, kun ekalla kerralla meni hantaaki väärään kohtaan ;D
Samalla vaihtoivat märkätilojen valopeilit kun niissä oli vikaa, ja laittoivat palan sokkelia vihdoin ja viimein pesukoneen etuosaan. Nyt se tarvitsisi vielä dt:ltä palan listaa.Ainoa mikä jäi vielä nyt selvityksen alle oli, että kun keittiömaailman asentajalla oli käynyt semmonen moksu asentaessaan saarekkeen laatikoita, että oli ruuvannut ruuvia liian pitkälle, eli meidän saarekkeen seinällä on sellainen millin kokoinen halkeama siitä. Jos sitä ei tiedä, että se siinä on, sitä ei todennäköisesti huomaa mutta se näytettiin nyt keittiömaailman jampoille, ja he eivät pitäneet sitä isona juttuna, eli eivät siis olleet siitä kiinnostuneita. Noh, jätettiin asennuspäälikölle vielä viestiä asiasta, koska meidän käsityksen mukaan jos ostaa keittiön ja sen maksaa, pitäisi saada virheetömiä ja ehjiä kalusteita, ja jos asentaja rikkoo jotain, se pitäisi vaihtaa tai korvata. Vaihtohan vaan on siis vaikea homma, koska koko saareke pitäisi purkaa... mutta joku korvaus tästä kuuluisi saada. Nyt vain odotellaan vastausta. Ärsyttää kun kaikki pitää mennä tappeluksi :(

6 kommenttia:

 1. esteettisyys tarkastellaan tietyltä etäisyydeltä ja sallii loppuenlopuksi aika paljon virheitäkin..... Ei taida tuo jälki paljon näkyä kauempaa...

  Itse en tajua että aina ollaan vaatimassa korvauksia kun pääasiahan on että työ saadaan kuntoon ja vaatimusten mukaiseksi. Ei sitä taloa korvauksilla rakenneta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä lainaa pankista ole otettu sitä varten, että voisin rakentaa talon jossa on paljon pikkuvirheitä, ja joutuu myöhemmin omasta pussista niitä virheitä korjailemaan. Ne korjatkoon ketkä on virheet tehneetkin. Kyllä on oikeus vaatia rahalleen vastinetta. Mutta jokainen tyylillään :) Toiset vaatii enemmän, toiset vähemmän.

   Keittiömaailma vastasi tänään tilanneensa uuden saarekkeen seinän meille, ja tulevansa korjaamaan sen, eli ollut siis tarpeeksi iso virhe.

   Hyvää palvelua, ja nyt on keittiö ja muut kalusteet sitten perfect, I'm happy! Ja postiivinen palaute tulee lähtemään myös heille :) ja kun korjaus on suoritettu, tullaan se kertomaan myös tänne kuinka hyvin kaikki on hoidettu kuntoon! :)

   Poista
 2. Jos jotain ostetaan niin se pitää olla priimaa, kakkoslaadun tekijöitä riittää ja siihen ei pidä ikinä tyytyä.

  VastaaPoista
 3. No jaa, joku tolkku sentään minunkin mielestäni...

  VastaaPoista
 4. On se kumma kuinka monta huonoon laatuun- tyytyvään täällä valittaa, ei ole kumma jos monissa DT blogeissa valitetaan huonosti työnjäljestä, koska jos asiakkaalle kelpaa huono laatu, eivät työmiehetkään opi. Ihme porukkaa. Laatua sen olla pitää kun talon rakentaa. Ei taida valittajat vaan osata vaatia, tyytyvät huonompaan kuin muut, ja sitten tullaan itkemään toisten blogeihin kun ollaan kateellisia. Tsemppiä kirjoittajille, jatkakaa vaan samaan malliin, elkääkä välittäkö trollaajista!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...