lauantai 20. huhtikuuta 2013

Iskun aamubrunssi ja terassi suunnitelmia!

Iskussa Variston myymälässä oli aamulla ilmainen aamubrunssi, ja esillä kaikki uudet kesäkalusteet, ja mekin käytiin paikan päällä nauttimassa herkkuja, ja tutkimassa tarjontaa.


Brunssipöytä

Tarjolla oli salaatteja, foccacioita, piirasta, muffinseja...

Emännälle kelpas suklaamuffinsi ja mehu,
kotona vahingossa syöty aamupala verotti nälkää.

Sitten kurkattiin tarjontaa :)

Tämä sohva olisi tosi kiva, mutta istuma leveydeltään on kuitenkin aika pieni...

Tässä taas olisi runsaammin istumatilaa, mutta oli runsaammasta hintaakin...

Jonkinlaisen pehmustearkun tarvitsisi myös... :)


Valikoimassa on paljon paljon muutakin, ei vain ihan kaikkea tullut kuvattua :)


Tällainen terassi haave meillä on:Meiltä löytyy jo 4 hengen ruokailuryhmä, mutta yksi uusi 6 hengen ruokailuryhmä on jo vähän niinkuin katsottuna.... Siitä lisää myöhemmin. ;)
Tämän tyylisistä tykätään:

Jysk

Jysk

Kodin1

Grilli halutaan myös ehdottomasti terassille, ollaan kierrelty ja vertailtu grillejä jonkin verran. Ei haluta mitään järkyttävän kallista ja isoa, koska grillaus määrämme tuskin ihan heti maksaa siinä takaisin, mutta sellainen sopiva, toimiva, tukeva... :) Todennäköisesti hankinta tulee olemaan Weberin mallistosta. (Alla olevat kuvat otettu os. webergrill.fi)
Lisäksi, haluaisimme terassille joko kulmasohvan/tai divaanin, "pesän" tai sohvaryhmän, polyrottinkisia nämäkin. Se, että mikä näistä vaihtoehdoista olisi paras ei oikein osaa sanoa, tai ajatella kun mitään tällaisia ei ole aikaisemmin omistanut! Kulmasohvalla/divaanilla voisi hieman löhöilläkin, toisin kuin sohvaryhmän sohvilla, ja pesässä taas ei varmaan pysty istumaan ollenkaan kunnolla...

Jotain tällaista:

Isku

Bauhaus

Bauhaus

Bauhaus

Jysk

Jysk

Monissa testatuissa sohvaryhmissä/divaaneissa tms oli se ongelma, että istuma syvyys on auttamattoman pieni! Onko kukaan muu huomannut samaa ongelmaa?


Ennen tätä taloa, meillä oli takapihalla 2 lepotuolia, jotka ovat meillä edelleen, ja niitäkin olemme pohtineet, että minne nyt mahtuvat sitten kun terassi täyttyy uusista kalusteista... mutta aika vasta näyttää että mahtuvatko vanhat uuden sekaan terrasille, vai pitäisikö ne laittaa luumupuun alle nurmikolle..?! :) hmm.

Nyt ei muutakuin siistimään terassia kuntoon, niin päästään kohta kesän viettoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...