tiistai 9. huhtikuuta 2013

Frandsen Dexter lattiavalaisin

Olemme pitkään tuumailleet että mikä lattiavalaisin sopisi meidän olohuoneen sohvan taakse nurkkaan, niin tunnelmavaloksi kuin hieman lukuvaloksikkin. Ollaan kierretty kaikki paikat Askot, Iskut, Anttilat, Vepsäläiset yms. Nettikin tutkittu perin pohjin. Ideoita oli, mutta ei mitään mistä molemmat ois tykänneet.. Sitten sattumalta yhden epäonnistuneen Anttila reissun jälkeen suuntasimme Iskuun koska sattui olemaan vieressä ja silmiin pisti Frandsenin Dexter valaisin. Sen muotokieli houkutti, mutta värit kauhistutti. Saatavilla oli kahta väriä mustalla rungolla: valko/oranssi/musta ja lime/pinkki/turkoosi.Jututimme Iskun myyjää ja kyselimme onko mahdollista ostaa valaisinta vain yhden värisillä varjostimille, valkoisilla tietenkin, mutta tällaista mahdollisuutta ei ollut.

Asia jäi kuitenkin sen verran vaivaamaan että lampusta tuli googletettua lisätietoja, ja kuinka ollakaan, Iso-Britanniasta löytyi tällainen kiva ja vaivaton nettikauppa kuin Heal's, jossa mukava valikoima kaikenlaista kodin sisustustavaraa ja valaisimia. Hinnat kohtuulliset, (halvemmat kuin suomessa postikuluineen) helppo ja nopea toimitus myös suomeen. Sieltä sitten se meidän aarre löytyi, eli Frandsenin Dexter lattiavalaisin uutusvärissä valkoisena. kokonaan.


Sen kummemmin enepää miettimättä valaisin tilattiin, ja se saapui tasan viikossa kotiimme suoraan kotiovelle DPD Finland kuljetuksella! :)

Valaisemassa on sekä britti pistorasia että suomeen kelpaava pistorasia, valokytkin johdossa, eli menee lattialle, mutta meidän on tarkoitus laittaa valaisin kiinni kaukosäätimeen ja himmentimen taakse, niin meille on oikeastaan ihana sama missä katkaisin on. :)

Valaisin mahtui sille suunniteltuun koloonsa juuri ja juuri....
 Valaisin päällä...
Syksyksi/talveksi valaisimeen voisi ostaa vaihto varjostimia, vaikka alkuperäisen idean mukaan, kolmea eri väriä, esim. beige, ruskea, harmaa... :)


Loppuun vielä pieni tietopläjäys Frandsen merkistä:

"Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Design by Frandsen-valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.
Design by Frandsen valaisinten pääsuunnittelija Benny Frandsen on voittanut useita kansainvälisiä suunnittelupalkintoja valaisimillaan. Frandsen valmistaa sisustusvalaisinten lisäksi myös lampunvarjostimia, sekä myymälä- ja julkitilavalaisimia. "
-Teksti lainattu Valaisin Grönlundin sivuilta.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...