keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Verhotanko- ja verhoasiaa.

Ostettiin koko taloon, kaikkiin ikkunoihin samanalaiset verhotangot Anttilasta, Kirsch merkkiset, aika simppelit, perus kivat, ei liikaa huomiota herättävät tangot. Ja nyt on joka huoneessa ne paikallaankin....

Nyt vain pitäisi sitten niitä verhoja alkaa suunnittelemaan... Kaikki vanhat verhot joita omistetaan on 240cm korkeita, mutta verhotanko on 230cm korkeudella, eli nyt vain käymään kaikki verhot läpi ja lyhentämään ne jotka haluaa säilyttää niin sopiviksi.... :) Suurin osa vanhoista verhoista tulee varmastikkin olemaan olohuoneessa... :)

Osaan huoneista haluaisimme laskos/rullalasko/valelaskosverhoja, niissä hankalinta on ollut löytää oikeita kokoja, monissa paikoissa isoin koko on leveydeltään 140cm, ja ikkunoihin tarvitsisi 160cm leveän.. Muutamia potentiaalisia paikkoja on löytynyt mutta valikoimaa kaipaisi enemmän... :)

Vihreä seinäiseen pikkumakkariin olen tilannut netistä (verholine.fi) Vallilan Mon Amour multi sivuverhot.


Työhuoneeseen tilattiin verhokauppa.fi nettikaupasta raidallinen valelaskosverho harmaa-beige sävyissä, ja oltiin heti kyllä todella tyytyväisiä valintaamme.. :)
Makuuhuoneeseen on mietitty Lennolin Luna valkoisia pimennysverhoja, mutta pitäisi mahdollisesti käydä kurkkaamassa niitä livenäkin kaupassa. :)


Keittiöön olisi haaveissa pellavaista valelaskosverhoa, tai rullalaskosverhoa. Kevyitä pellavaisia verhoja. Tosin olen tosi ihastunut tuohon Vallilan Mon Amour kuosiinkin, että myös siitä teetetty valelaskosverho voisi olla tosi kaunis keittiössä... :) Vai mitä?

Tässä vähän ajatuksia:


Jos joku tietää mistä saisi tämän tyyppisiä verhoja tarpeeksi leveinä niin heittäkää vinkkiä... ;) Muutenkin kiinnostaisi tietää että mistä ostatte verhonne, ompeletteko ite, tai onko joku hyvä paikka missä teettää? :)

Kun verhoja enemmänki ikkunoissa niin tarinoidaan niistä sitten lisää.... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...