keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Talokierros: yllätyssektori: Ullakko

Laitetaas ullakostakin taas vähän sneak peakia ja ajatusta, vaikka se melkoinen romujen säilytys paikka nyt onkin.

Me haluttiin kyllä heti käyttöullakko kun meidän dt myyjä asiasta mainitsi, oli jäänyt mieleen muiden asunnoissa sellaisen nähtyämme, että sehän on ihan kätevä ja että tottakai meillekin semmonen. Ullakko on ok kokoinen kun omaisuutta ei ole montaa hehtaaria, vaan silleen "sopivasti", mutta ei nyt tiedetä että tuliko tätäkään mietittyä loppuun asti, sillä ullakolla käynti on aina oma ohjelma numeronsa huteroiden tikkaidensa kanssa, siellä on kylmä ja likaista. Puhallusvillaa tippuu aina sieltä alas asuntoon vaikka kuinka yrittää sitä varoa, eli joka kerta saa myös imuroida kun ullakolla vierailee. Kaikenlisäksi sinne tulee kerättyä kaikkea aivan turhaa roinaa, jonka normaalisti säilytystilan puutteessa heittäisi meneään.... eli... :D

Mutta koska se nyt olemassa on, niin onhan se ihan ok. Oli puhetta että sitten jos/kun tulee aikaa, että vähän mietittäis sen siistimistä, että tekisi edes puolittaiset seinät sinne että villat pysyis omalla puolellaan tms, että siellä olisi sentään siistimpää käydä! :)

Että semmoinen ullakko meillä.... :)
2 kommenttia:

  1. Kuinkas paksulti tuota villaa on? Onko sitä mahdollisuus lisätä tarvittaessa jos tuntuu, että kaipaa "lisälämmöneristystä" mikä uudessa talossa olisi ehkä vähän erikoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllähän sitä taitaa jokunen kymmen senttiä olla, en nyt tarkkaa määrää osaa arvioida. Kaippa sitä voisi lisääkin laittaa, mutta meillä kun on toi käyttöullakon lattia niin villat varmaankin leviäisivät lattian puolelle.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...