lauantai 23. maaliskuuta 2013

Talokierros: Pukeutumishuone

Nyt on Pukeutumishuone aikalailla käyttövalmis..Huoneeseen tuli siis Ikean pax kaapistot sisustuksineen, Malm lipasto valkoisella maitolasi päälisellä, oma vanha meikkipöytäni, pukeutumispenkki, matto ja torso.

Meillä on ennen vaatekaappi tilaa ollut todella niukasti, mutta nyt kun vaatteet sai levittää laajalta niin sitä tuntuu olevan edelleen "niukasti", koska ennen vaatteet oli isoissa pinoissa ja ahtaasti tangossa niin tuntu että kaikki oli silti esillä nytkun ovat esillä laajasti ja ilmavasti niin tilaa ei ole silti "yhtään sen enempää"... :D Erityisesti tankotilan kanssa tuli aika nopeasti ahdasta koska vaatteista lähes kaikki meni tankoon kun ennen olleet hyllyillä/laatikoissa, mutta ollaan silti todella tytyyväisiä pukeutumishuoneeseen ja se varmasti muokkautuu käytön mukaan juuri sopivaksi ja oppii pitämään tavaransa niin että ei tunnu ahtaalta ;)

Mikon puoli...

Mikon koruja ja asusteita.

Housutangot on ulosvedettäviä.

Ulosvedettävät laatikot ovat tosi
käteviä vaatesäilytykseen :)

Hattu lasihyllyllä paraatipaikalla... :)

Marrulla myös samanlainen housutanko systeemi.

Lasihyllyille päässyt laukku aarteet
ja pakkaukset...
Yksi hylly vielä tyhjänä.. Kaipaa selvästi kenkiä ;)


Marrun riippuvaatepuoli...

Näkymä ovelle.

Nurkassa Marrun hankkima Torso ja valokuva häistä.
(näistä myöhemmin lisää! ;))
Vaatetangot laitoin myös niin korkealla kuin kykenin jotta kaikki tila saataisiin käyttöön mahdollisimman hyvin, mutta tästä syystä en yletä ylätankojen ripustimiin...
Pohdinkin pitkään että hankinko "pukeutumishuone korkkarit" isolla korolla, vai penkin joiden avulla sitten saan vaatteita sieltä alas.. Mutta mies ratkaisi tämän asian hienosti, ja toi yksi päivä kotiin "vaatekepin"... :) Se on toiminut enemmän kuin hyvin.Lisäksi hankin kaapin sisälle expedit sarjan seinähylly neliön jonka asetin tankojen alle jotta saan sinne korin; jonne sai tavaraa, ja sen päälle laukkuja koristukseksi! :) Näin saadaan kaikki tila käyttöön... :)Vanha korupöytä jatkaa nyt uutta elämää meikkipöytänä. Sinne saa hyvin jemmattua laatikoihin kaikki meikkitavarat ja vähän korujakin...Jakkarana Kartellin kirkas Stone jakkara, oma pikku timantti :)
Jotkut ehkä blogia kauemmin lukeneet, muistavat että blogasin aikoja sitten ostaneeni meikkipöydän tuolin RUG huonekaluliikkeestä (muistia voi virkistää täältä.) mutta tosiaan tuoli ei sitten sopinutkaan meikkipöydän kanssa, siis ulkoisesti kyllä mutta fyysisesti ei, koska pöydän alla oleva poikkipuu esti tuolin lähelle saannin joten se ei käytännössä mahtunut pöydän alle ollenkaan.... Joten se on nyt "myyntiin" kasassa toisessa huoneessa... :( mutta olen todella iloinen Kartellin stone jakkarastakin... :)Korut sai paikkansa Malm lipaston päältä. Uuden valkoisen korurasian hankin (stockalta) juurikin tätä varten, että saan nappikorvikset hyvin esille...roikkuville korviksille hankin oman korupuun, tämänkin stockalta. Korkea koruteline on aikanaan ostettu kauneus&terveys messuilta vågan pisteestä, ja siinä on tosiaan säilytyksessä kaikki hieman pidemmät korut. Lyhyemmille koruille ostin oman uuden korutelineen (stockalta tämäkin) jotteivat sotkeudu pitkien korujen kanssa. :)
Jätin tasolle myös monet korut rasioineen esille, koska ennen oli aina se ongelma kun korut oli laatikossa, että niitä ei muistanut käyttää.. Nyt nään kaikki korut koko ajan, niin muistanki ne!Jotain koreja pitäisi hankkia pukeutumispenkin alle, jonne voisi sitten jemmata esim. huiveja tai muita asusteita joilla ei ole tarvetta olla koko aikaa esillä. Yksi vanha muovilaatikko penkin alla toimitaa tällä hetkellä korien virkaa...Pukeutumispenkillä (penkki huonekaluliike RUGista: winston rahi creme) oleva suloinen tyyny on Lennolin outletistä, Kylie Minoguen suunnittelmasta Kylie at home mallistosta.Pieni pyykkikori tuli hankittua Anttilasta, se mahtui juuri ja juuri oven-kaapiston väliseen rakoon (n. 19cm leveä rako). Sen yläpuolelle on suunniteltu joko hyllyjä tai koukkuja... Ainoa mietinnän aihe on että miten ne mahtuu sinne kiinnittämään.... :DToiseen tyhjätilaan seinän-kaapin välissä huoneen perällä suunnittelin, jos sinne saisi pätkän vaatetankoa, jotta siellä voisi säilyttää esim pukupusseja, tai vaikka isoja sateenvarjoja... :) Koska sinne on vaikea päästä, niin ei mitään sellaista jota päivittäin tarvitsee.Ja viimeisenä mutta ei yhtään vähäisimpänä, pukeutumishuoneeseen on asennette ledeihin päivävalot, ja kattovalona perus valo, tällä voi vaatteita peilaa molemmilla valoissa.... :) Miehen luxus idea :)


Perusvalo.

Päivänvalo.


Huomenna päätetään kierros uusiin talon ulkokuviin ulkovaloilla... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...