keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Talokierros: Olohuone

Olohuone ja keittiö on varmaan kaikkein eniten valmiina koko talosta. Olohuone ei ole edes niin iso, että siinä loppujen lopuksi olisikaan iso työ laittaa se kuntoon... :)

Tv-taso ja olohuoneen pöytä tulivat vanhasta kodista mukanamme, ovat aikanaan hankittu TR-kalusteesta. Uutena hankimme maton, sohvan rahilla ja kaiuttimet. Matto on Hobbyhallista, sohva Askosta ja kaiuttimet Mareksoundilta (etukaiuttimet amphion ja takakaiuttimet monitor audion radius hd R45hd; näistä tulossa tarkempi blogaus myöhemmin.) ;)

Olohuone on tuntunut aika sopivan kokoselta ja kompaktilta, mutta on toki myös huomattu että ylimääräistä säilytystilaa ei ole, eikä sitä sinne myöskään saa, että työhuone on ehkä sen suhteen tavallaan "jatke" olohuoneelle, esim kaikki kirjat on säilötty työhuoneeseen. Muuten olohuone on tuntunut oikein passelilta, ja tykätään siitä että takka on sopivalla etäisyydellä sohvasta ja ruokailutilasta että sen katselusta voi nauttia molemmista tiloista. Erityisen paljon tykätään olohuoneen ikkunoista, onneksi laitettiin olohuoneeseen kaksi ikkunaa yhden sijaan, koska kahdesta ikkunasta tuleva valonmäärä on ollut juuri sopiva, antaa avaruuden tuntua. :)

Sohvan kuuluva rahi on asettunut
hyvin takan eteen istuimeksi.Ihana lahjaksi saatu lyhty koristaa takan edustaa,
odottaa lämpimiä ilmoja jolloin pääsee
ulos terrasille...!


Olohuoneeseen olisi kiva mahdollisesti sijoittaa joitakin tauluja, mutta ne on vielä mietinnässä... :)
Mistä olette hankkineet koteihinne tauluja? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...