tiistai 19. maaliskuuta 2013

Talokierros: Makuuhuoneet ja työhuone

Päämakuuhuone on perukseltaan valmis, toki sisustus yksityiskohdat vielä uupuu, mutta huonekalut on paikallaan, että siellä voi kyllä nukkua... :)
Makkarissa on nyt sänky, Isku Unigold Ocean, Ikean Birkeland sarjan yöpöytä lipastot ja isompi lipasto/senkki, Ikean Ektorp nojatuoli. Tarkoituksena olisi vielä hankkia sängynpääty penkki.. Väliaikaisesti sängyn päätyyn on eksynyt puinen pikku tuoli, tosin miksei tämänkin voisi toimittaa sängynpäätypenkin virkaa..?

Huone on tuntunut mukavan tilavalta kun ei tarvitse mitään vaatekaappejakaan hankkia, ja siellä on ihanan hiljaista koska on juuri "sopivan" kaukana olohuone-keittiö alueesta, eli telkkaria voi katsoa aivan rauhassa vaikka toinen haluaiskin jo nukkua.
Toki välillä miettii, että onko makuuhuoneessa liikaa neliötä koska nimenomaan on varsin tilava, että olisiko ne tilantunteen tekevät neliöt voineet olla jossain muuallakin, mutta noh, ei valiteta, huone on oikein kiva! :)

Ostettu etsystä Joshua by Oak shopista. Custom made.
Marrun tatty teddy pataljoona on vallannut nojatuolin...
..Emäntä on päättänyt että ei keräisi enää turhia kirjoja kirjahyllyyn jonne ne unohtuu, vaan laittaa ne yöpöydälle että ne tulee varmasti luettua, viimeistään kun kasa alkaa oleen niin iso, että se on jo sisustuksellisesti rumaa..! :DPienessä vihreä seinäisessä huoneessa on nyt crosstrainer, ikean expedit hylly ja muita urheilutarvikkeita.. Kaikkia laatikoita ei saatu vielä purettua ja huone on muutenkin "kesken" mutta hyvin siellä voi jo vähän jumpata... ;) Huonemuoto on hieman haasteellinen, kun sinne olisi tarkoitus vielä saada vuodesohva, mutta mitään järkevää järjestystä tälle ajatuksella ei oikein tunnut olevan ilman että se rajoittaa huomattavasti esim vuodesohvan kokoa yms. Mutta katsotaan miten huone muotoutuu...
Beige makkari on nyt "varasto" käytössä, sinne on jemmatti kaikki mistä ei vielä tiedetä että mitä niille tehdään, tai, jos kamat on menossa myyntiin..! :)Työhuone on myös aloiteltu laittamaan kuntoon, työpöytä hankittiin bauhauksesta, leikkautettiin sopiva palanen laminaattitasosta ja ostettiin jalat :) Tänne päätyi myös olohuoneen vanhat vitriinit, expedit hyllykkö ja malm lipasto. Lattiavalaisin hankittiin askosta. Lisäksi tänne(kin) eksyi Ikean Ektorp nojatuoli ja Bromma rahi valkoisena... :)

Lisäksi on tarkoitus sisustaa huoneeseen paljon kuvia matkoilta ja matkamuistoilla... :)
Huone tuntuu muuten oikein hyvän kokoiselta ja kivalta, mutta meillä taitaa olla vähän liikaa "työhuonetavaraa" koska säilytystila alkaa olemaan jo loppu... Eli vika on joko tavaran määrässä tai säilytystiloissa... Pitää katsoa mitä tähän saisi kehitettyä niin että työhuone pysyy kuitenkin siistinä..! :)


Muistoja Malediiveilta.Huoneessa on säilytystilaratkaisujen lisäksi kesken maailmankartan täydentäminen, tarkoituksena on siis merkitä sinne maat joissa ollaan matkusteltu.. Lisäksi matkakuvia ei ole vielä saatu esille...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...