torstai 21. maaliskuuta 2013

Talokierros: Keittiö

Nyt vihdoin ja viimein keittiöstä parempaa kuvaa ja yksityiskohtia... :)

Keittiön työtaso määrä on ihan mieletön, että ei ole kyllä tilanpuute sen suhteen päässyt yllättämään.. :)

Yläkaappi tilaa tuli ehkä hieman liian vähäsen. Vain 1kpl kuivauskaappia + 2 normaalia yläkaappia ja 2x lasiovista yläkaappia. Ehkä olisi tarvinnut joko 1kpl lisää kuivauskaappia tai normaaleja yläkaappeja. Nyt ainakin tuntuu hieman ahtaalta astioiden kanssa, tai ehkä vain sen takia kun niitä on tottunut säilyttämään yläkaapeissa... voiskai osan alakaappeihinkin laittaa... ?!


Teeman lautaset ei meinaa pysyä pystyssä kaapin telineellä,
muilla samankaltaisia ongelmia?Nedholm Swedenin talouspaperitulla teline
söpöllä sydämellä. Jemmassa myös ruskea sydän.
Lisää värejä kaipais, mistähän sais? :)

Häälahja lahjakorteilla hankittu hieno Wusthoffin veitsisetti :)
Lasioviset yläkaapit on kyllä yhdet ehdottomat suosikit. Yksinkertaiset, kauniit ja tyylikkäät. :) Ehkä kaipaisi vielä pientä valoa kaappien sisään, mutta kelpaavat kyllä noinkin... :)

Kaapin päällä kurkistelee emännän
Rosina Wachtmeister kissat.Alakaapeissa on runsaamminen säilytystilaa ja niihin ollaanki oltu aika tyytyväisiä. Viinipulloille on oma hyllykkönsä jonka voi muuttaa tavalliseksi hyllyköksi milloin vain irroittamalla viinipulloille tarkoitetut telineet. Avohylly myös viinikaapille. Sitten kaksi avattavaa kaappia. Yksi  ehdottomista suosikeista: metrin levyiset vedettävät laatikot. On todella tilavat, mutta kuitenkin kevyet.
Sitten on perus vedettävät laatikot, jossa mm. aterimet säilytyksessä.

Kulmassa on kattilakaruselli, joka poikkeaa peruskarusellista sen verran että karusellin pohja on umpinainen, tämä oli ehdoton vaatimus... Emäntä hermostui edellisessä asunnossa karusellin alaosan siivoamiseen kun sinne tippui välillä roiskeita tai murusia, mutta nyt ei tartte enää semmosia siivoskella. Ehdoton plussa karusellissa on, että sen ovet menee karuselliin itsestään sisäle, eli sitä on helppo pyörittää ja huomattavasti tilavampi käyttää kuin perusmallia.Vetolaatikko roskikselle, ja sen vieressä integroitu astianpesukone.

Lahjaksi saatu Marimekon keittiöpyyhe;
Puutarhurin parhaat.

Apteekkarinkaappi. Ollaan tykätty kovasti, on ollut tosi kätevä ja tilava, siihen tottuu tosi nopeasti. :)
Toki kun kaapin saa täyteen, se liikkuu hieman "raskaammin", mutta toimii edelleen silti :)Jääkaapin päällä on vielä kaksi ylöspäin avattavaa kaappia, mutta ne on sen verran pienet että siellä on hankala säilyttää juuri mitään... Ei sinne edes yllä. Nyt lähinnä säilytetty siellä esim. kertiksiä, eli tavaroita joita ei käytä arjessa.Keittiö on tuntut toistaiseksi ainakin oikein tilavalta ja suhteellisen toimivaltakian. Ehkä vielä on hieman hakusessa että "missäs kohtaa pöytää haluan sen leipäni voidella", ja matka esim jääkaapilta pitkälle tasolle on suhteellisen pitkä, varsinkin jos on syli täynnä tavaraa ;) Mutta eiköhän keittiön käyttökin muotoudu ajan kanssa. :)
Näkymiä keittiön ikkunasta:

Terassi ja autokatos näkyy, hieman tietäkin.

Miehen vanhempien koti, oma piha ja vähän katosta/tallia.

Terassi ja naapurin pihaa.
Saareke tuo mukavaa lisätilaa keittiöön ja on todettu se ehdottomaksi oikeaksi ratkaisuksi laittaa siihen liesi ja uuni, on tykätty kokata siinä selkeesti enemmän kuin edellisissä asunnoissa ;) Saarekkeessa on myös ihan kivasti säilytystilaa, hyvin saa uunivuoat laatikkoon ja kaiken muunkin tarpeellisen :) Erityisesti tykätään että keksittiin ostaa Ikeasta maustepulloille maustetelineet vetolaatikkoon, niitä on niin helppo käyttää siitä.Seuraavaksi esittelyssä kodinhuoltoyksikkö... Eli kodinhoitohuone.. Ja märkätilat, ja kurkataan myös sotkuiseen tekniseen tilaan...! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...