maanantai 18. maaliskuuta 2013

Talokierros: Eteinen

Talokierroksen osassa 2, käydään läpi eteinen ja eteisen vaatekaappi! :)

Tervetuloa meidän kotiin!

Eteisessä meillä on kiintokalusteina istumapenkki laatikoilla ja yläkaapit + naulakko. Tähän on suunniteltu mahdollisesti ostettavaksi pehmustetta istumapenkille ja naulakon takaseinään tilattii woo!sisustuslevyä, jotta saatiin vähän eloa siihen... :)

 Lisäksi eteisessä on meidän vanhasta kodista senkki, joka on ollut joka kotimme eteisessä. Siinä on yleensä ollut aina lamppu, kulho, kynttilöitä, ja usein senkin päällä on ollut myös joku taulu.. :) Nyt emme ole vielä päättäneet, että laitammeko saman taulun senkin päälle kuin aikaisemminkin, vai etsimmekö jonkun uuden..
Senkin kylkeen on päässyt söpö maalaisromanttinen kori, joka tuli meille toimittamaan lehtikortin virkaa..

Lisäksi eteisessä irtokalusteena on tällähetkellä 3:n laatikon kenkäkaappi, joka vielä hieman hakee paikkaansa ja ilmettään.. Sen päälle on suunniteltu peiliä..! :)

Welcome.
Raksa aikainen matto, mennyt jo hieman huonoksi :(


Eteinen.


Kenkäkaappi.

Naulakko woo! seinälevyillä.

Laukut on hyvin löytäneet lattian sijasta tien tasolle.. :)
George Gina&Lucy laukku.

Eteisen senkki.


Vanhat partylite somisteet on olleet
samalla senkillä jo vuosia...

Hääkuvan kehyksissä ripaus romantiikkaa..


Anttilasta söpö maalaisromanttinen kori.

Eteisestä tuli meidän mielestä ihanan avara, ollaan oltu tosi tyytyväisiä tilantuntuun. :) Lattialaatoista tykätään tosi paljon, ne on ollut tosi helppo pitää puhtaana vaaleudesta huolimatta, ja lattialämmitys tekee laatoista entistä houkuttavammat! :D

Ainoa mikä eteisessä on jälkikäteen mietityttänyt on se, että naulakko on melko kaukana ovelta, jolloin kenkiä riisuttaessa tai pukiessa ei voi hyödyntää naulakon alle rakennettua penkkiä, tai sitten eteinen menee koko pituudeltaan likaiseksi kurasta ja kivistä. hmm.  Tokihan kenkätelineen yläpuolelle voisi laittaa vielä yhden seinänaulakon mutta sitten vaivalla suunniteltu naulakko-penkki systeemi jäisi varmaan vähemmälle käytölle ja laukutkin tulisi laskettua ovella likaiselle lattialle...
Tällä hetkellä jätämme kengät heti ovelle ja kävelemme sitten naulakolla riisumaan ulkovaatteet..., ja lähtiessä puemme ensin ulkovaatteet ja laitamme kengät sitten eteisessä, ilman penkkiä :D

Miten luulet, että sinä käyttäisit tämän muotoista eteistä?
Mites muilla, onko oma muokkaamista tiloista tullut jälkikäteen pään vaivaa? :)Eteisen vaatehuone.

Eteisen vaatehuone on meillä n. 2,1m2, ja se on nyt täytetty Elfa säilytyssysteemillä. Olemme olleet tyytyväisiä vaikka pienensimme alkuperäisestä suunnitelmasta vaatehuoneen kokoa, jotta saimme eteisestä avaran, mutta vaatehuone meni kyllä sen verran pieneksi että todennäköisesti talvi-ja kesätakkien säilytys tilassa yhtäaikaa tuskin on mahdollista, vaan pitänee ehkä jemmata takit vuorotellen vintillä. (tai karsia takkien määrää.. ;)).

Kaappi hakee vielä tarkoitustaan on vielä melkoisen sekainen koko ajan, se varmaan muodostuu vain ajan kanssa kun tietää ylipäätään että mitä siellä haluaa säilytellä... :)Huomenna kurkataan makkareihin.... :)4 kommenttia:

 1. Moikka! Teillä on todella ihana blogi, kiitos mukavista ja tarkoista päivityksistä! Käyn usemman kerran päivässä katsomassa josko uusia kirjoituksia olisi tullut :)

  Meille on juuri noussut DT:n Kaustinen-mallin talo, tällä viikolla on lattiavalu, joten imen itseeni kaikkialta vinkkejä kokoajan, kun tällä viikolla on viimeinen mahdollisuus tehdä muutoksia sistustus- ja sähkösuunnitelmiin.
  Eikö teidän talomallissa ollut alunperin paljoa pistorasioita, kun sähköpiirustuksissa olitte joutuneet lisäämään niitä niin moneen kohtaan?
  Minkä väriset saumat teillä on tuossa Riverstone valkoisessa laatassa? Meillä tulee sama laatta keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiva kuulla että blogi on mieleen, kiitos, mukava tietää että lukijoita riittää! :)

   Pistorasioita oli aika niukasti meidän makuun alkuperäisessä suunnitelmassa, siksi lisättiin niin paljon.. Ajateltiin että huoneet kestää sitä kautta "luonnemuutokset" koska aina löytyy pistorasiat sitten läheltä :)
   Lisäksi laitettiin tosiaan olohuoneeseen/ja keittiöön myös kattoon ikkunoiden päälle pistorasiat koristevaloille (ja niille omat katkaisimet.) :) Niin kertyihän niitä tosiaan! :) Mielummin liikaa kuin liian vähän, ettei tarvi sitten vetää johtoja huoneen poikki jos haluaakin huonekalut eritavalla.. :)

   Riverstonessa on marmorinvalkoinen saumaus :) Kiva kuulla että olette valinneet saman laatan, on aivan ihana! Jos meillä olisi ollut erilainen pohja, olisi ehdottomasti kelvannut minullekin keittiöön! :)

   Minne teidän koti nousi? :) Tsemppiä rakentamiseen, ja jos mitä tahansa kysymyksiä tulee, saa laittaa kyssäreitä tänne tai villalehtonen@gmail.com, kerrotaan mielellään omia kokemuksia! :)

   Ihanaa viikkoa ja mukavia sisustus-ja sähkösuunnittelu hetkiä! :)

   Poista
 2. Mistä eteisen kalusteet ovat?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...