tiistai 5. maaliskuuta 2013

Suihkuseinä paikallaan

Vihdoin ja viimein saatiin kylppäriin tuleva pieni 40cm syvä  ja 200 cm korkea suihkuseinä paikalleen, onhan se tuossa jo muutaman viikon kerennyt odotellakin...
Suihkuseinä tilattiin K-raudasta (merkki: Lasistamo) ja kun se tuli sieltä (täysin suojaamattomana, ja jätetty autokatokseen lumien ja kivisoran keskelle kun ei oltu kotosalla....), niin lisätyötä seinän asentamiseen tuotti se, että sen seinäkiinnike oli "tarkoituksella" yli pitkä, että asiakas sitten itse leikkaa sen oikean mittaiseksi (mikä ihmeen pointti tuossakin sitten on ?!), niin senki selvittelyssä meni sitten aikaa kun luultiin että oltiin saatu vaan väärä kiinnike..

No nyt se kuitenkin on paikallaan, ja syy miksi hankittiin se, oli että saadaan suojattua kylpyhuone kalusteita juuri sen verran etteivät mene joka suihkusta ihan litimäräksi, että käyttöikä olisi pidempi... :)

Kustannus suihkuseinälle oli muutama satanen kaikkineen osineen ruuveineen ja silkkoineen.


2 kommenttia:

  1. Tää on juuuust sellanen mitä oon pitkään ettinyt..menen huomenna k-rautaan ja saattaa hieman alkaa ottaa päähän jos tätä mallia ei enää ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti olisi :) Mutta jos ei, niin mallia voi mahdollisesti saada suoraan Lasistamoltakin, kannattaa kysellä! :) Tsemppiä etsintään, ollaan oltu malliin kyllä oikein tyytyväisiä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...