sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ostoksia alennusmyynneistä!

Tuntuu että tammikuun ale myynnit loppui ajat sitten mutta silti jokapaikassa on joku alennus, tai kampanja! Näitä ollaan ehdottomasti käytetty hyödyksi.

Anttilan kodin ykkösestä löysin hiljattain ulkolyhtyjä, 4kpl, näitä katselin jo viime syksynä ja joulun alla mutta ei millään raaskittu ostaa koska käyttöaikakaan ei olisi tälle vuodelle enää niin pitkä kun talon valmistuminen oli "vasta" tammikuussa... mutta nyt lyhdyt oli niin huippu halvalla myynnissä että päätettiin ostaa ne tulevaa talvea varten jo, koska halvemmaksi tämä näin tuli kuin että ostaisi sitten ensi talvena taas täysi hintaisena... :) Alennukset lyhdyissä oli n. -60% luokkaa, ei paha :) Ja juuri näitä kyseisiä lyhtyjä olin aiemminkin katsonut joten tilanne oli aika win-win. :)
Ainoa mitä ihmettelin oli se, että toisessa kodin ykkösessä nämä eivät olleet alennuksessa.. En tunne Anttila ketjun toimitapoja, ja että ovatko alennukset esim. liike kohtaisia, mutta ei voi muutaku olla tyytyväinen että osui oikeaa Anttilaan... :)Lisäksi Anttilassa oli "pimeät hinnat" päivät, niin löysimme jo jonkin aikaa kaipaamamme kenkäkaapin eteiseen... :) Ikeassakin oli paljon potentiaalisia vaihtoehtoja mutta ehkä tämä sopi kuitenkin sitten meille kaikkein parhaiten... :)Askossa kävimme mattopäivillä koska tarjoukset vaikutti aika hyviltä, ja olimme jo etukäteen päättäneet että ostamme ainakin makuuhuoneeseen sängynvierus matot jokatapauksessa jostain niin miksei mennä sitten silloin kun matot on halvimmillaan.... :)
Mukaan tarttui: käytävä matto, 3kpl pyöreitä vihreitä mattoja (vihr. seinäiseen makkariin), 3kpl sängynvierusmattoja (yksi laitettiin sängyn päätyyn), valkoisia pehmeitä. :) 1kpl vaaleanharmaa-beige käytävämatto.

Vihreät pallomatot..

Sängyn päädyssä valkoinen pehmeä matto.

Vaalea käytävämatto... :)

Lisäksi Hobby Hallista yksi matto sai uuden kodin työhuoneeseen, beige hieman juuttimainen matto, jossa mustalla söpöt tekstit... :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...