sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Keskuspölynimurin kela

Pääsiäisvapaiden aikana ollut aikaa puuhailla asioita kuntoon...! :)

Suunnitteluvaiheessa ei tullu hirveesti mietittyä missä KPI:n letku tulee säilytettyä, ajatus ollut varmaanki “kai se johonkin siivouskaappiin mahtuu”. Nyt kun letku on lojunut useamman viikon KHH:n tai teknisentilan lattialla, oli pakko jotain sille keksiä.

Jo aiemmin on tullut kateltua että letkua varten saa ihan letkukelan, ja pistin sitten eräs ilta moisen tilaukseen talotarvike.com:sta. Vaihtoehtona olisi ollut myös malli johon saisi imurin suoraan kiinni, mutta sitä varten olisi pitänyt kyllä osata aikanaan suunnitella imurin syöttö oikeelle paikalle suoraan.

Kelan saavututtua, jäin hieman mietityttää miten sen asennan. Mukana tuli melko kookkaat ruuvit, joilla sen voisi seinään asentaa, mutta itsellä oli tarkotus asentaa siivouskaapin runkoon, joka on kuitenkin vain sen 1,5cm paksu, ja epäilyttää että mahtaakohan tuo pysyä kiinni pienemmillä ruuveilla, on kuitenkin loppupeleissä kohtuu painava.

Päätin kuitenkin kokeilla laittaa kelan mihin olin suunnitellutkin, kun en keksiny muutakaan fiksua paikkaa mihin sen asentaa. Ruuveiksi kelpasi muutama ylimääräistä mitä oli jäänyt Ikean Paxista.
Loppupeleissä asennus tuntu yllättävän jämäkältä ja olen siihen kovin tyytyväinen :)

Taas yksi pikkuasia hoidettuna ja pois mielestä =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...