perjantai 8. helmikuuta 2013

Talvilomaa ja takanpolttelua

Talviloma alkaa olemaan jo loppumaan päin, mutta oli kyllä enemmän kuin oikea ratkaisu ottaa loma lähelle muuttoa jotta on saanut rauhassa tutustua uuteen kotiinsa, ja järjestellä tavaroita ja tuumailla ratkaisuja. Lisäksi on kerennyt tuumailla koko projektia ja kirjoitella hieman arvioita (dt arvio täällä, ja arvio keittiömaailmasta täällä.) sitten on kerennyt tutustua kodin uusiin kodinkoneisiin ja kirjotella niistäkin hiemana arvioita (julkaistaan pian!).

Toki kovan ahertamisen lisäksi on keretty vain nautiskella kodistakin, aloittaa takan sisäänajo poltot ja nauttia takan loimotuksesta :) Ensimmäinen poltto meni hyvin, pari seuraavaa pääsi vähän savuttamaan kotia, mutta nyt monen harjoituskerran jälkeen takanpolttelu sujuu jo oikein hyvin! :)

Ihanaa tulevaa viikonloppua!Jospa kodin saisi pian sen verran siistiin kuntoon että saisi otettua kunnollisia kuvia niin saisi niitä teillekin näytille laittaa! :)

4 kommenttia:

 1. Me just puhuttiin, että kohta vois julkaista kuvia meiltä :) meilläkin takka melkein joka ilta päällä ja nautitaan olosta! Onni on oma koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinolla odotellaan teidänki kuvia!! :) Ja todellakin Onni on oma koti <3

   Poista
 2. Joko on takka haljennut? Meillä lokakuussa asennettu uuniseppien takka halkesi kahdesta puolipesällisestä joulukuussa ja uuniseppien asentaja korjasi sen muitta mutkitta... Korjaus toki ei kestänyt kuin noin toista viikkoa ja tällä kertaa lähtee rappauskin pinnalta. Noh, lupasivat korjata nyt kunnolla. Laittavat kai jotain tavaraa halkeaman sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala!!! Ikävää kuulla moista :( Toivottavasti tulee nyt kunnolla kuntoon ja kestääkin!!! Meillä on vielä takka ollut ihan ok, peukut pystyyn että pysyy myös kunnossa! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...