perjantai 1. helmikuuta 2013

Sisustustikkaat

Sain muutaman kyselyn näyttökuvien perusteella meidän kylppärissä olevista sisustustikkaista, kun en ollut niistä mitään blogaillut, ovat tosiaan ihan upouudet mutta kiireiden takia vähän jäänyt unholaan niistä kirjoittelu..

Etsin tikkaita aika pitkään, sillä suurinosa mitä oli saatavilla oli melkoisen kevyitä, "heppoisen" oloisia, tai sitten ylihinnoiteltuja. Pelkästään tikkaiden löytäminenkin oli oma taitolajinsa, sillä monet liikkeet jemmasi ne hyvin hyllyjen väliin, tai oli täyttänyt ne sisustustekstiileillä... Törmäsin erilaisiin tikkaisiin Askossa, Pentikillä, Boknäsillä ja Cobellossa, mutta päädyimme kuitenkin lopulta tilaamaan tikkaat netistä kun löytyi juuri meille sopiva väri, materiaali ja koko....

Tikkaat on siis tummanruskeat tiikki sisustustikkaat, 180cm korkeat, leveys 40cm ja paksuus 4cm. On oikein tukevan oloiset ja hyvä laatuiset tikkaat.

Tikkaat on ostettu firmasta JK ALHO, mutta huuto.netin kautta. En huomannut heti että heidänkin sivuiltaan voisi tilata niin meni huutarista, mutta samapa tuo :) Postitus oli ihan mielettömän nopeaa, ja tikkaat oli pakattu erittäin hyvin. Olemme tikkaisiin oikein tyytyväisiä, se että osaammeko käyttää niitä arjessa pyyhetelineenä, jää nähtävksi... :P

Tikkaisen takana alimmaisessa tikkassa liikkeen laatta.


2 kommenttia:

  1. Paljonko maksoivat, kun en äkkiseltään tuolta JK Alhosta löytänyt hintoja...kivan näköiset ja myökin kaivattaisiin pyyhetelinettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tosiaan siellä sivulla ei ole hintoja, maksoivat huutarissa 89e, eli ei ehkä halvimmat mutta ei myöskään kalleimmat mihin etsinnöissäni törmäsin (kalleimmat tais olla 190e cobellossa). :) Tsemppiä etsintöihin, toivottavasti löytyy just sopivat! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...