lauantai 23. helmikuuta 2013

Sisustustarrailua, kylppäri/wc

Hetki sitten tuli tuossa laitettua parit sisustustarrat paikalleen, niin tässä vähän vilautusta niistä... :)

Blogasinkin joskus aiemmin syysarvonnan yhteydessä (lue täältä) ihastuneeni Talo Viitaset blogissa esiteltyyn ihanaan tarravimman spa tarraan, ja tosiaan sellaisen sitten itselleni tilasin ja nyt pääsin vihdoin sen tänne meillekin asentamaan lasiseen kylppärin oveen.... :)  (ovi sijaitsee khh:n sisällä).
Tarra on väriltään sellainen hieman läpikuultavan hopeinen.

Asennus aloitettu..

Asennus puolessa välissä.
Ja valmis! :)

Tykkään lopputuloksesta tosi paljon, tarra on tosi ihana ja luo ihanaa keveyden tunnetta tilaan (kaiken pyykin keskelle... :) ), ja tottakai sitä spa fiilistä.. mikä oven takana odottaa... :D

Lisäksi tilasin Walldecor nimisestä nettikaupasta pikku wc:n oveen WC tarran ja asensin sen samalla kerralla kun spa tarran.. :)

Molemmissa oli erilaiset asennus ohjeet, oli kiva päästä testaamaan molemmanlaisia tekniikoita, ja voi sanoa että molemmat toimi oikein hyvin! :)

Asennus aloitettu.. Tarrassa läpinäkyvä kalvo.
Kalvon irrotus...

ja valmis! :)WC tarrastakin tykkään tosi paljon, tarra on juuri sopivan kokoinen, väriltään beige ja näin ollen sulautuu hyvin ympäristöön mutta silti huomaa että wc on tuolla.. :) Erittäin osuva valinta oli, ja väri erityisesti! :)3 kommenttia:

 1. Hei!
  Haluaisin tietää, että kumpi koko tuo Spa -tarra on? Entä oletko tykännyt tuosta hopeisesta väristä. Näkyykö tarpeeksi, vai onko kiva kun ei ole niin voimakas. Olen tuollaista juuri tillaamassa ja olisi kiva tietää, että otanko hopeisen vai valkoisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka.
   Meidän tarra on keskikokoinen.
   Ja olen tykännyt hopeisesta väristä tosi paljon, se "katoaa" mukavasti oveen, eli näkyy siitä mutta ei pomppaa silmiin, antaa aika pehmeän fiiliksen :) Mutta uskon että valkoinenkin on kiva :) sellaista ei tainnutkaan olla edes saatavana kun itse aikanaan tarran tilasin.

   Poista
 2. Kiitos tiedosta, täytyypä tehdä tilaus :o).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...