sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Keittiö toiminnassa; Sunnuntai Brunssi

Nyt pääsi keittiötä testaamaan ihan kunnolla toiminnassa isommalle porukalle kun vietettiin allekirjoittaneen synttäreitä brunssi muodossa hieman jälkikäteen :)

Keittiön pisimmälle tasolle sai hyvin mahtumaan lähes kaikki brunssi tarjottavat esille. Oli paahtoleipä piste, muita leipiä, leikkeleet, kasviket, levitteet.. Hedelmä piste, mysliä/muroja, jogurttia. Juomapisteessä oli tarjolla erilaisia mehuja, vichyjä, ja alkoholipitoisissa juomissa skumppaa ja valkoviiniä. Keittiön allas oli juuri sopivan kokoinen täyttää jäillä ja pitää juomat siellä kylmässä.Saarekkeessa toimi kananmuna-pekoni piste, josta sai keittetyjä kananmunia, omelettia ja pekonia.


Sarekkeen toisella puolella sijaitsi kahvi/tee piste.. Vedenkeitintä ei vielä omisteta mutta teevesi tuli todella nopeasti lieden boost toiminnolla... :)

Makea piste ei mahtunut oikein mihinkään, kun ei ole ylimääräistä sivupöytääkään, niin se katettiin osittain saarekkeeseen ja osittain keittiön altaan viereen.... Makeassa pöydässä oli täytekakku, popcornia, erilaisia keksejä ja hurjasti karkkia ihanassa keiju kulhossa.... :)Tässä karkit on huvenneet...

Keittiö toimi ainakin tämän tyyppisessä juhlassa enemmän kuin hyvin... :)Ihanaa energistä Sunnuntai iltaa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...