torstai 28. helmikuuta 2013

Autotallin sähköt ja kuulumiset

Nyt kun ollaan muutettu, niin aika on kulunut lähinnä kodin laittoon, ja autotalli melkeinpä kokonaan unohtunut. Ja nyt talli on ollut vielä lisäksi roju/roska säilytyksenä, että ei siellä oikein ees mahtuisi tekemään.Kuitenkin talli on pieniä askeleita edennyt, kun sain aikaiseksi tilattua autotallille sähkötöitä. Sähkäreiden kilpailutus tuntui hankalalta kun kukaan ei tuntunut joulun alla vastaavan mihinkään. Lopulta kuitenkin työkaverin suosituksesta pyysin tarjousta Voltigolta, ja saimmekin sopivan tarjouksen.

Olin raapustellut suuntaa-antavan sähkösuunnitelman mitä käytettiin lähtöpisteenä, mutta joitain juttuja tuli sovittua myös erikseen, esim. että oven luokse tuleva valaisin on liikkeentunnistimella. Nämä sitten tarkemmin kun on hommat hanskassa ;)

Tammikuussa sitten tuli asentaja käymään ja käytiin suunnitelmaa läpi ja hän asenteli johtoja jo kohdilleen, ja nyt helmikuussa kävi toisen kerran ja vedettiin läpivienti talolta tallille ja laiteltiin johtoja jo kiinni. Nyt ne oikeastaan odottavat vain että saisin sisäseinät ja katot rakennettua että voisi rasiat asentaa pintoihin.Emäntä antoi "aikarajan" että toukokuun puoleen väliin mennessä saisi olla kyllä valmista, että ehtii sitten osallistua pihahommiinkin... ;) Tarkoitus olisi nyt ensiviikolla siivota tallia kuntoon ja alkaa hankkimaan tavaroita että saadaan projekti käyntiin..! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...