keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Arviot huonekaluista

Ollaan aiemmin kerrottu että mitä uusia huonekaluja uuteen kotiimme olemme hankkineet, niin ajateltiin niistäkin kirjotella hieman arviota.

Ensimmäisenä hankittiin sohva, Askosta. Sen metsästyksetä voi lukea enemmän täältä. Mutta nyt siis sohva on kotiutunut ja sitä on fiilistelty ihan kunnolla, ja sohva on ehdottomasti onnistuneimmasta päästä hankintoja. Se on tilaan sopivan kokoinen, istumatuntuma on ryhdikäs mutta silti miellyttävän pehmeä, väri sopii tilaan ja tietysti siihen mahtuu hyvin useampikin ihminen :) Mutta tulipa sitä etsittyäkin kovin! Ainoat ongelmat on oikeastaan ollut että minkälainen, jos mikään, sohvapöytä tämän kanssa sopii.  Nyt siinä on edellisen asuntomme sohvapöytä joka istuu siihen ok, joskin pituutensa takia saa aika sohvalla istujat laittamaan jalkansa pöydälle, ja se ei tietenkään ole ihan toivottavaa... :D  ja se, että eniten istuttujen paikkojen istumatyynyt valuu aika herkästi, eli sohvaa pitää ehostaa aktiivisesti.

Erityisen tyytyväisiä olemme sohvan sijoitteluun, koska kulmassa on mitä ihaninta istua aamupäivän valoisassa valokylvyssä ja katsella naapurin lumisia omenapuita. :)


Sohvan niskatyynyt ja koristetyynyt ovat eri kuosia sohvan kanssa, sai vähän eloa koko väritykseen :)

Sohvaan kuuluva rahi on tällähetkellä takan edessä, mutta sen saa siitä helposti ja nopeasti sohvan jatkeeksi "divaaniksi" jos haluaa... :) Rahin ainoa miinus on, että se ei ole avattava :(
Ruokapöytä on myös komia, ja laadukkaan oloinen (täyttä puuta), ja sopii paikalleen hyvin. Värikin sopii hyvin muuhun ympäristöön. Valkoiset nahkauolit olivat emännän pitkäaikainen haave, ja kyllähän nuo tuohon sopivat mainiosti, tuovat raskaan tumman pöydän ympärille keveyttä. Tuolit ovat olleet mukavan pehmeät mutta silti kevyet.

Sängystäkään ei ole valittamasti, varsinkin kun edellisen sängyn myynnin johdosta ehdittiin nukkua ilmapatjalla pari viikkoa, niin nyt on kyllä maittanut yöunet uudella sängyllä kummasti. Ainakin sen minkä on ehtinyt tavaroiden laittamisen lomassa nukkua :)  Värikin on asettunut hyvin tilaan, vaikka aluksi epäiltiin että onko vaalea väri liian halju, mutta ihan kivanoloinen on.
Miinuksena tulee mieleen sängynpääty jolle ei oikeastaan ollut suunniteltu mitään tapaa saada sitä kiinni sänkyyn. Onneksi saatiin Iskusta omat jalat päädylle niin pääty pysyy ihan seinän ja sängyn välissä ilman sen kummempia kiinnityksiä. Olisi ollutkin sääli porata sänky "rikki".

Sängyn ja ruokapöydän hankinnasta voit lukea täältä.

Viimeisimpänä hankinatan Iskusta tuli vielä astiakaappi, joka on sopivan virtaviivainen mutta siinä on myös emännän toivomaan hieman romanttista muotokieltä. Hantaakit oli alunperin tarkoitus vaihtaa, mutta nyt kun vitriini on paikallaan niin siihen ne on vaan jääneet...Nyt vain jatketaan kodin laittoa ahkerasti.... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...