torstai 14. helmikuuta 2013

Arvio LVI: hanat, altaat, suihku..

Edelleen veden kevyttä pahaa makua lukuunottamatta olemme aika tyytyväisiä muihin LVI valintoihin ja suunnitelmiin. Niistä voi lukea vanhoista postauksista täältä.

Valitsemamme pesuhuoneiden hanat on ollut helppo ja hyvä käyttöiset. Ovat tyylikkäät. :) Meillä on siis samanlaiset sekä wc:ssä että kylpyhuoneessa.


Wcssä ja kylpyhuoneessa on myös
samanlaiset bideet. Ovat olleet ok.


Wc:n ja kylpyhuoneen altaisiin taas emme ole niinkään hurmaantuneet..
Meille tuli siis valkoiset tasapohjaiset neliö altaat jotka asettuvat tason päälle.

Törmättiin netissä tällaiseen ns allasvertailuun os. http://sachagreif.com/the-flat-sink/ ennen muuttoamme, ja siis ennen, kuin olimme omia wc-, ja kylpyhuone altaita päässyt kokeilemaan ollenkaan, ja siinä heräsi sitten pieni "pelko persiiseen", - että voiko tämä pitää paikkaansa, ja että mitenköhän meidän altaat..

Noh, nytkun altaita on päässyt testaamaan ja käyttämään arjessa, niin valitettavasti täytyy myöntää että kirjoitus on aivan oikeassa, ja että kumpa olisimme törmänneet kirjoitukseen aiemmin, ennen altaiden valintaa.

Altaat roiskii aikalailla, vettä on siis pitkin tasoja, ja siinä ei mahdu kunnolla kasvoja pesemään, ja vettäkin tosiaan jää altaan pohjalle aina vähän koska pohjan muoto estää kaikkia valumasta sieltä pois.
Altaat luutavasti lähtevät vaihtoon jossain välissä.
Wc:n ainoa miinus yleisesti on, että siellä saa laskea vettä aika kauan että saa lämmintä. Kylpyhuoneessa toimii paremmin.

Keittiön allas ja hana on toimineet hyvin. Allas on ollut tarpeeksi syvä, hyvä käyttää. Hana taas on toiminut kaikinpuolin niin kuten hanan kuuluukin toimia, tosin mies hieman on miettinyt että tuleeko hana "tarpeeksi pitkälle" altaassa kun peseen esim isompia pannuja, kokenut hieman hankalaksi.

Khh:n hana ja allas ovat olleet myös hyviä. Khh:n kuraharjaa emme ole päässeet vielä testaamaan.
Kylpyhuoneen vesisadesuihkut, on aivan unelmat! Olemme erittäin tyytyväisiä. Paine suihkuissa on juuri sopiva, "vesisade" alue on sopiva, käsisuihku on myös hyvin toimiva, suihkusekoitin toimii hyvin, lämmintä vettä tulee heti ja lopputuloksen kruunaa ihanat kivet jalkojen alla! Eli voimme lämpimästi suositella. :)


Täällä sairastetaan nyt kovasti ja koti on vielä melkoisen rempallaan, joten sisustuskuvat saavat vielä hetkisen odotella, mutta tulossa ovat...! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...