keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Arvio Anton Oliver viinikaappi 12plo

Ostimme siis tosiaan itse verkkokauppa.comista Anton Oliver viinikaapin, tilavuudeltaan 12plo, ja lupasimme tehdä kaapista arviota kun olemme pääseet sitä testailemaan, ja tässä sitä arviota nyt sitten tulee!

Ensimmäinen ajatus mikä laitteesta tulee, että se on ollut häiritsevän äänekäs, vaikka sitä kovin mainostettiin erittäin hiljaisena. Ollaan jopa pohdittu josko flektissä olisi jotain vikaa, kun narisee niin ärsyttävästi. Ajateltiin käyttää huollossa varalta. Laitetaan lopullinen tuomio sitten kun homma hoidettu ;)

Muuten, tuntuu tarkoituksensa ajavan, on paikka missä pullot pysyvät sopivan viileinä. Miinuksena hassun muotoiset pullot tai skumppapullot eivät mahdu hyllyille, mutta se ei meitä ainakaan vielä liiemmin haitannut, koska tarvittaessa hyllyt on kuitenkin irrotettavat :)

Kaapin valaistus on vaalean-sinertävillä ledeillä, toisin kun ehkä myyntikuvasta voisi olettaa, ja antaa ehkä hieman kornin vaikutelman. Mutta se on ihan makukysymys pitääkö valoja edes päällä. Meillä ei ole juurikaan ollut.

Olisi ehkä ollut kiva, jos viinikaapin olisi saanut kauniimmin uppoamaan kalusteisiin, nyt se on vain sijoitettu tyhjään kaapinrunkoon, johon piti jättää hieman tuuletustilaa. Mutta sitä varten on sitten integroitavat mallit erikseen..

Kaappi on ok meidän käyttötarkoitukseen mutta pientä kehitystä siihen kaivattaisiin.

6 kommenttia:

 1. Hei!
  Joko tästä on kokemuksia huollon jälkeen, pitääkö vielä meteliä? Harkitsen nimittäin samaa kaappia, mutta olohuoneen nurkkaan, sillä keittiöön ei mahdu. Onkohan aivan mahdoton ajatus laittaa tätä sohvan viereen, meneekö hurinaan järki leffoja katsoessa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Ei siinä ollut kuulemma "mitään vikaa", niin ei ollut mitään huollettavaa...

   Meillä kaappi on hieman alle 10m päässä sohvalta ja ääni kuuluu tänne asti,eli itse henk.koht en laittaisi missään nimessä niin lähemmäs sohvaa, mutta tokihan tämä on vain mielipide kysymys... :) Ehkä kannattaa ostaa, ja palauttaa sitten sen ajan sisällä kun saa palauttaa vielä kuittia vastaan jos ei äänen kanssa pysty elämään.
   Me hölmöt kun ostettiin se hyvissä ajoin nurkkaan lojumaan, niin kun talo valmistui ja saatiin se käyttöön, niin eihän palautus enää onnistunut vaikka olikin meistä liian äänekäs.
   Kyllä siihen on aika hyvin jo tottunut, mutta aina välillä kiukuttaa :D

   Poista
 2. Tuli mieleen että poikkeuksellisen voimakas ääni voisi johtua siitä että olette sijoittaneet viinikaapin tyhjään keittiökaapin runkoon joka toimii todella tehokkaana kaikupohjana laitteen tuottamille äänille. Kokeile vaikka sulloa jotain pehmeää kangasta tai tyynyä kaapin perukoille ja kuulostele muuttuuko ääni. Jos tilanne paranee niin voit ostaa jotain siistimpää ratkaisua kuten tummaa akustista levyä tai vaimennusmattoa kaapinrunkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitti vinkistä! Tätä voisi kokeilla! Laitetaan syksymmällä asiasta lisää kun saadaan "testi"tuloksia! ;) KIITOS! :)

   Poista
 3. Hei! Mitkä ovat tuon kaapin mitat, johon olette viinikaapin laittaneet? Mitä mieltä olette nyt viinikaapista kun se on teilä jo jonkin aikaa ollut? Oletteko saaneet ratkaistua "meluongelman"? Entä miten se on muuten toiminut? Olemme suunnittelemassa keittiöremonttia ja viinikaappi olisi kiva lisä uuteen keittiöön.

  VastaaPoista
 4. Mistäköhän johtuu ettei kosketusnäppäimet toimi?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...