tiistai 29. tammikuuta 2013

Täysi putkiremontti!!

Noniin, nyt kun huomio on kiinnitetty dramaattisella otsikolla, pitänee selittää ;)

Ollaan tässä pidemmän aikaa ihmetelty kun vesi haiskahtaa ja maistuu hieman erikoiselle, joskin kun vettä laskee niin haju hälvenee, joten oletettiin sen olevan lähinnä että vesi on seissyt pitkään paikallaan ja se siitä sitten helpottaa..

Mutta nyt viikonloppuna tuli valutettua enempi vettä ja herätti hieman epäilystä että tämä nyt ei oo ihan tavallista kun jo parin tunnin kuluttua haisee taas, ja välillä melko voimakkaastikkin.

Jotain viestiä sitten heti maanantai aamuna laitettiin dt:n työpäällikölle, vaikka vieläkin hieman epäilevänä että tuskin se mitään taloon liittyvää ole. Jo samana päivänä talolla kävi putkimies kuitenkin asiaa tarkistamassa ja soitteli että tunnisti hajun heti. Putket sattuivat olemaan valmistusvirheellistä erää, vettä ei ole nyt suotavaa juoda, ja kaikki vesiputket täytyy vaihtaa. Vastaavia tapauksia on ilmennyt muutamia viimeaikoina.

Tässä kohtaa mieleen ehti juolahtaa muutama vuosi takaperin kerrostalossa asuessa olleen putkiremontin pitkä ja raskas taival. Mutta putkari lepytteli että koska vesiputket ovat suojaputken sisällä, niin ne ovat melko helppo vaihtaa, muutaman tunnin homma, jonka yrittäisi jo seuraavana päivänä saada tehtyä.

Toivotaan parasta että tällainen isoltakin asialta tuntuva ongelma tosiaan hoituisi näinkin kivuttomasti..

Muuten täällä nyt odotellaan huomista muuttotarkastusta, että sais ihan virallisesti siellä oleskella 24/7... ;)1 kommentti:

  1. Hyvä että luin teidän blogia meillä vastaavaa ongelmaa ..tosin luulin jo että haju ja makuaistissa on jotain vikaa kun ei isäntä moista havainnu.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...