tiistai 1. tammikuuta 2013

Tapetointia ja tarrailua!

Joulu-uudenvuoden aikaisilla lomapäivillä touhuiltiin talolla kaikkea pientä lumitöistä alkaen. Lisäksi tehtiin hieman tapetointia ja tarrailua.

Päätin (jälkikäteen tottakai), että haluankin vaatehuoneeseen enemmän tapettia kuin mitä DT sinne laittoi, joten päätettiin sitten itse lisätä tapetit kun aikaa on, ja nyt oli. Vaatehuone sai siis tapettia yhden seinän verran enemmän. Tämä oli melko haasteellinen projekti, kun eka kertaa tapetoitiin itse... Muutamia kupruja jäi, ja sellaista pientä, mutta ihan hyvä näin ensikertalaisiksi.... Vaikka itse sanonkin! :)


Ikkuna toi pientä lisähaastetta...

Tapetin tasoittelua.

Valmis.

Salamalla otettuna tapettiin näyttää kunnon retrokuvioinnilta..
..mutta luonnonvalossa on hempeä ja hieman kiiltävä.
Lisäksi kiinnitimme tulevan työhuoneen seinään kauan suunnittelemamme maailmankartan, tarrana.
Tarra on tilattu Art4u sivulta. Sivuilla tarra näytti vaaleanharmaalta, mutta paketista tulikin tummanharmaa, kun asiasta ohimennen kysyin Art4ulta niin sieltä vain sanottiin, että eri tietokonenäytöt näyttävät värit eritavalla, ok, en silti koskaan ole nähnyt näin massiivista sävyeroa.. Mutta tämä kelvannee meille nyt kuitenkin.

Ohjeet oli yktiyiskohtaiset mutta ehkä hieman sekavat, varsinkin näin ensi kertaa tarrailijoille mutta parin tunnin ähellyksen tuloksena tarra saatiin kuin saatiinkin seinään kiinni. Tosin se ei kiinnittynyt seinään kunnolla, huolimatta siitä että noudatimme ohjeita tarkkaan, joten päälykalvon irrottaminen oli erittäin työlästä ja koko kartta piti taputella kertaalleen vielä paikalleen.... toivottavasti se siinä nyt pysyy! :D


Kartalta uupui Sri Lanka ja Malediivit...

Maybe not perfect, mutta meidän omat taiteilut
karttaan... :) Sri Lanka ja Malediivit.

Kartta koko komeudessaan.

Oh:sta kuva työhuoneeseen.

Nyt on sitten etsinnässä pyyhekoukut yms muut pikkutarvikkeet... Jos edes osa olisi kondiksessa ennen muuttoa, niin hyvä olisi! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...