torstai 10. tammikuuta 2013

LVI kalustus valmiina

LVI kalustus on pieniä yksityiskohtia vaille valmis. Homma sujui nopeasti, ja olisi varmasti tullut valmiiksi kokonaankin ellei talolla olisi ollut yksityiskohtia jotka pakottivat kaveria jättämään pari hommaa kesken.

Ensimmäisenä oli se, että suunnittelija oli tehnyt virheelliset suunnitelmat meidän jääkaapille, ja sitä pitää nyt setviä että mitä sille käy, kun vesipiste on suoraan jääkaapin takana, jossa se ei oikein mahdu olemaan, saatika että siihen saisi sulkuhanaa kätevästi.

Toisena, kuraharjan paikkaa hän ei tehnyt vielä altaaseen, kun ei ollu mukana työkalua millä tehdä reikää rosterialtaaseen. Vaihtoehtona tarjosi myös että sen asentaisi kaapin sisään, jolloin se saattaisi olla  kätevämpi käyttää, jos sitä käyttää enempi lattialla kun altaalla. Vielä on aikaista sanoa minkälaisessa käytössä se tulee olemaan, mutta eiköhän se tuossa altaalla olisi ihan hyvä.

Ja vielä oli se, että keittiökalustaja ei ollut tehnyt reikää pikku wc:n altaalle, niin se jäi vielä odottelemaan, mutta kaikki muu on nyt valmiina :) Tässä kuvia:

Keittiön musta allas Franke ja hana.

Keittiön hana.

KHH:n hana, kuraharja ei vielä paikallaan.

Kylpyhuoneen lvi

Kylpyhuoneen hana ja allas

Suihkut paikallaan.

Tarkempia tietoja LVI kalusteista ja valinnoista voi lukaista aikaisemmasta blogauksestamme täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...