perjantai 11. tammikuuta 2013

Kalustus valmiina

Kalustaminen on nyt jotakuinkin valmis. Vetimet on paikoillaan ja kaappien ovet tuunattu kohdalleen kaikissa tiloissa, eteisen kaapit on myös asennettu, pikku-wc:n peili on kohdallaan. Pientä säätöä vielä, mutta aikalailla aletaan olla valmiina, vihdoin ja viimein! :)


Yksi moka asentajilla kävi, tekivät allaskaapin pohjaan reiän astianpesukoneen putkia varten, kun sen pohjan pitäisi olla kosteussulkuna, ja sen reiän pitäisi olla allaskaapin seinässä. Pitää vielä seurata että tulee korjattua.

Ohimennen tuli myös ääneen ihmeteltyä kun apteekkarinkaapin vedin oli sivussa, eikä keskellä. Vaikka ei sitä niin tärkeänä pidetty, olivat kuitenkin tilanneet uuden oven kaappia varten, ihan kiva :)

Aiemmassa kirjoituksessa tuli valiteltua myös kulmapalan irvistämisestä, ja sitä oli nyt tuunattu ihan vain kaappien ovia säätämällä, ja se näyttää nyt huomattavasti paremmalta, joten se kelvannee. :)Khh

Kylpyhuone kalustusEteisen naulakotkin ovat nyt paikoillaan. Ensivaikutelma eteisestä nyt on että se ei ihan täysin vastaa sitä mielikuvaa mikä alunperin siitä oli, mutta on vielä ehkä vähän aikaista sanoa siitä muuta. Ainakin meillä on jo muutama tuunaus ajatus, erityisesti hyllykannakkeita ja koukkuja vaihtamalla saisi jo pikkuisen ilmettä ehostettua.

Outona epäkohtana eteisen kaappeihin oli tullut eri sarjan vetimet kuin muut, mutta nuo on helppo vaihtaa, kun taitaa olla sama ruuvi-välikin.
Ja pikku-wc:n peili ja hylly asennettuna

Seuraavaksi sitten sähkökalustusta ja lattia...! :) 

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...