tiistai 4. joulukuuta 2012

Vesivekin asennukset

Menneellä viikolla Vesivek oli käynyt asentamassa rännit ja lumiesteet sekä tikkaat. Näistä nyt ei etukäteen ollut kummempia odotuksia tai mielikuvia miltä niiden tulisi näyttää, mutta siinähän ne on, ja ihan hyvältä näyttää :)

Vähän ennen asennusta tuli yht'äkkiä mieleen että eipä ollu aikasemmin mietittyä miten syöksyt tulevat terassin kohdalle. Toki vastaus on että terassiin tehdään reikä mistä syöksy menee läpi, mutta taas näitä pieni yksityiskohtia mitä ei vaan tullut mieleenkään pohtia joskus suunnitteluvaiheessa, jos sitä olisi mitenkään toisin halunnut. Noh onneksi, ratkaisu nyt näytti ihan toimivalta kuitenkin.

Kaivot syöksyjen alle pitäisi vielä asentaa sitten joskus. Viemäriputket pitäisi lyhentää sopivan pitusiksi tulevan maanpinnan mukaan, johon sitten se kaivo.

Meiltä ei ollut Vesivekiltä tilattuna autotallin lumiesteitä, koska tallin mukana tuli moiset jo, mutta niitä ei ole vielä asennettu. Nyt kun miettii niin olisi ollut fiksumpaa jättää tallin tilauksesta pois, ja tilata ne Vesivekiltä samaan tilaukseen, olisi tullut jo asennettua samalla vaivalla.


Syöksy autotallin tolpassa 
Autotallin edusta

Kuisti
Kuistin syöksy

Syöksy terassin läpi

Tikkaat

KattosiltaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...