lauantai 29. joulukuuta 2012

Sauna suunnitelmat... ja muutokset

Meille piti alunperin tulla ihan tavallisen tavallinen perussauna peruslauteilla, ei mitään extraa kiviseinää lukuunottamatta, mutta sitten kun hommat lähti menee vikaan niin muutettiin suunnitelmia muutenkin, eli meillähän piti tulla kiviseinä keskelle kiuasseinää, ja sen yläpuolelle kiuaslinssi...

No, se kiuaslinssi aloitti tämän kaiken. Asentaja asensi kiuaslinssin aivan nurkkaan, vaikka oli timpurin kanssa ollu puhetta että kiuas tulisikin keskelle, ja sen takia olisi pitänyt purkaa vähintään koko katto jotta sen olisi saanut korjattua, + olisi mennyt kauheasti ylimääräistä aikaa, ja uusia tarvikkeita olisi pitänyt tilata, niin lähdimme hakemaan kompromissia, ja päädyimme siirtämään seinäkivet keskiseinältä nurkkaan, ja sitä myötä kiukaan myös.

Mietimme pitkään, onko sauna ihan hölmö kun kiuas on nurkassa, ovelta tulee "pitkä matka" kiukaalle, ihan vaan tyhjää, ja siinä on kuitenkin saunakaide... Ajatus alkoi kiusata yhä enemmän ja enemmän, joten päätime muokata koko saunaa.

Lähetimme Lapin lauteelle sähköpostia ja suunnitelmat, ja he lupasivat toteuttaa nämä n. 300e lisähintaan.

Eli tässä miltä sauna näyttää pohjapiirrustuksessa:ja tässä suunnitelmat jotka lähetettiin Lapin Lauteelle:
Ja tässä suunnitelma mikä saatiin takaisin jonka hyväksyimme

Olemme tyytyväisiä että lähdimme muokkamaan mallia hieman, kun sen sai pikkuisen lisää mielenkiintoa saunaan. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...