tiistai 11. joulukuuta 2012

Laatoitus ja vesieristys aloitettu

Talolla on alkanut taas tapahtumaan. Laatoittaja on kovaa vauhtia tehnyt siellä töitä, ja nyt on eteisen lattialaatoitus melkein valmis, kuin myös pikku wc. Kylpyhuone alkaa myös olla valmis lattiaa myöden, ja kodinhoitohuone on aloitettu.  Kaikista uupuu siis vielä saumausaine.

Eteiseen ollaan kyllä jo valmiiksi erityisen tyytyväisiä, näyttää juuri niin hyvältä kun oltiin suunniteltukin! :)
Eteisen laatoitus

Pikku wc:n laatat oli myös tarkkaan valittu ja suunniteltu, ja eikä lopputulos näytä hassummalta, tavoitteena oli siis hieman kiiltävä tyttömäinen glamour wc ;) Mutta ehkä se paremmin muotoutuu vielä kun kalusteet on paikallaan.
WC
WC detaili

Kylpyhuoneen,- ja khh:n lattia valinta myös miellytti silmää, ja kylpyhuoneen vaalea spa:mainen ilme. Kiviseinäkin oli ok:n näköinen, neliöt näkyi vielä hieman ikävästi, mutta ehkä vielä ei uskalla surra eikä riemuita kun sauma-aineet ei ole paikallaan, mutta erityisen innoissaan ollaan lattialla olevista kivistä, niistä on haaveiltu jo pitkään!

KHH vesieristyksiä

Kurkkaus kylppärin vesieristeisiin

Kylppäri yleisnäkymä

Kylppärin päätyseinä

Suihkutilat

Kylppäri yleisnäkymä

Kylppäri/KHH lattia


Loppu laatoituksia ja saumauksia odotellessa...!
3 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen ja mallinen on tuo wc:n musta ornamentti kaakeli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kaakeli on värisilmän mallistosta: BLONDA CAG5 25x38 ja väri on tummanruskea, ei ihan musta. :) Kaakeli tosin poistunut värisilmän sivuilta, luulen että se on jo lopetettu koska taisi olla niin että se oli loppumassa oleva kun me hankimme sen, mutta jos se kiinnostaa niin kannattaa kysäistä värisilmästä lisää :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...