perjantai 21. joulukuuta 2012

Kääri tapettiin, osa 2

Kirjoittelin tuossa jokunen aika sitten pikaisesti innostuneeni Divaanin vinkistä kääriä joulu,- ja miksei muidenkin juhlien paketteja, tapettiin! (lue edellinen postaus täältä.) Ja päätin sitten kokeilla tätä ideaa, kun noita tapettinäytteitä on haaliintunut kotiin jostain kumman syystä.. ;) (lue tapettipostausta täältä.)Minulla olevat tapetit olivat aika paksuja, vahamaisia, ja paketoiminen oli suhteellisen haasteellista mutta erittäin virkistävä vaihtelu joulupaperille, oli erilaista puurtamista ja jokainen paketti oli erinnäköinen! Koska tapettipalat olivat sen verran pieniä ettei niistä yhtä enempää juuri paketoida!
Ostin lisäksi Sinellistä kahta erilaista narua, paperinarua ja paksua rouheaa narua, joilla sidoin paketit. Kuten Divaanin kuvassa, niin tähänkin olisi sopinut hyvin koristeeksi esim. piparikakkumuotti, mutta ylimääräsiä koristuksia ei ollut nyt kotosalla, niin jäivät nyt hieman tylsemmiksi, mutta tykkäsin silti! :)

Tässä kuvia tapeteista joita täältä löytyi kaapeista:Ja tässä kuvat valmiista paketeista:

Voisin kuvitella tämän paketointisession perusteella että käyttäisin jatkossakin tapettipaloja paketointiin, ja jopa, että tilaisin tapettinäytteitä, ihan vain tätä varten! ;)Rauhaisaa Joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...