sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kääri tapettiin, ja Arvonnan voittajat!

Ihastuin kovasti kun bongasin Divaanin jouluideat Hobby Hallin sivuilta, ja sieltä aivan erityisesti mielä innosti ajatus siitä, että joulupaketit (miksei muiden juhlien paketit) voisi paketoida tapetilla! Olinkin jo hetken tuumaillut, että mitähän kaikille niille ylimääräisille tapettipaloille tekisi joita tilailin näytteinä (siitä voi lukea lisää täältä), niin tämä oli tosi kiva idea!

En tiedä tuleeko itsellä tätä toteutettua enää tänävuonna, mutta luulen että säästän tapettinäytteet ja ainakin muutaman paketin tulen jouluun, tai muuhun juhlaan, paketoimaan, idea on sen verran herkullinen! :)

Mutta nyt niihin toisenlaisiin paketteihin, eli arvonnan palkintoihin ja voittajiin!

Kiitos kaikille osallistujille kivoista ideoista ja linkeistä, oli ilo tutkia linkkien takaa paljastuvat ihanuudet, jotka oli itselle ihan uusia! :)

Arvonta suoritettiin seuraavanlaisesti, kaikkien osallistujien nimimerkit kirjoitettiin samankokoisille paperilapuille, sujautettiin korkeahkoon maljaan, sekoitettiin, pyöriteltiin, ja kaadettiin yksitellen ulos kolme kappaletta, joista järjestyksessä tuli voittajia!Ensimmäisen palkinnon voitti nimimerkki Ansu

Toisen palkinnon voitti nimimerkki Santsi


ja kolmennen palkinnon voitti nimimerkki EevaM


Lohdutus palkintoina lopuille osallistujille, eli nimimerkeille Lizzie, AnnieLynn ja Maikki löytyy täältä ihastuttavan Saara Aallon nimmarikortit ja bwl tarrat, jos vain haluatte! :)
Laittakaahan kaikki voittajat, ja nimmarikortin haluavat osallistujat postia os. villalehtonen@gmail.com 
ja osoitetietoja niin laitan joulupostia tulemaan! <3

Kiitos vielä kerran kaikille! :)Rauhallista Sunnuntaita!
1 kommentti:

  1. JEEEE, mulla on yleensä niin huono arpaonni, mutta nyt tuli ihan pääpalkinto! Ihana tyyny ja sopii superhyvin meidän sohvalle joulusisustukseen :) Kiitos! - Ansu

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...