perjantai 14. joulukuuta 2012

Jouluvaloja kotiin!

Väliaikainen vuokra-asuntomme on kaikessa mukavuudessaan melkoisen karu kun siellä on entisen 80m2 kokoisen asunnon tavarat tungettu nykyiseen 60m2 kokoiseen asuntoon, niin laatikoita ja tavaroita on siellä täällä, ja sellainen "kodiksi asettauminen" on jäänyt koska tiesimme jo tänne muuttaessa että asuisimme täällä alle vuoden. Kaikesta huolimatta päätimme kuitenkin että jouluksi tämäkin koti tarvitsisi jotain koristusta ja tunnelmaa, ettei joulu tuntuisi ihan koruttomalta, niin tässä hieman tunnelmia joita loimme väliaikaiseen kotiimme valoilla.

Stockmannilta tuli hankittua ensimmäiset ulkovalomme, ledi köynnös, jonka laitoimme takapihamme aitaan (myönnetään, idea varastettu naapurilta ;)).Näkymä takapihaltamme, autokatos ja vesitorni.

Sisätiloihinkin halusimme jotain valoa laittaa, niin löysimme Stockmannilta samalla reissulla suloiset piparkakku valot, jotka laitoin kulhoon ja keittiöön nurkkaan keittokirjojen viereen. Siellä ne antavat suloista valoa.
Ja koska nälkä kasvaa syödessa, niin Anttilasta mukaan tarttui suloinen kermanvalkoinen lyhty, jonka sisään ostin ledi valosarjan, ja laitoin olohuoneeseen sivupöydän päälle. Anttilasta mukaan tarttuivat myös suloiset Aarikan tonttuset... <3Päivä oli pitkä, ja matkalla kotiin tuli pysähdyttyä vielä Ikeaan, josta mukaan tarttui ihania punaisia joulupalloja ja joulun perinteinen olkipukki! ;)


Pienet suloiset valot löytyivät vielä ohimennen citymarketista, ja päätyivät partylite symmetrian suurimman maljakon sisälle kauniiden viinipullonkorkkien joukkoon. (viinipullon korkeista kiitos ihanalle työkaverille!).

Kuusta meille ei tänäjouluna tule, on tilanpuute ja kaikki koristeet valoineen ovat kadoksissa varastossa, mutta näillä valoilla sai hurjasti ihanaa joulutunnelmaa aikaan kotiin, ja varmasti jaksaa taas paremmin näiden laatikoiden keskellä! :)


Tunnelmallista viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...