maanantai 3. joulukuuta 2012

Autotalli ulkoa valmis

Autotallissa on verhoukset viimeistely ja täten siis valmis siltä osin kuin TT:ltä tilattiin. Jäljelle siis jää vielä siis sähköt, ovet, sisäseinät, sisäkatot ja muuta pientä.

Vaikka olemme pääosin tyytyväisiä työn jälkeen ja asioiden hointiin vaikka meillä olikin ongelmallisempi projekti, kyllä silti harmittaa että budjetti meni niinkin paljon yli. Alunperin,  kaavailtiin että jos alle viiten tonniin olisi jäänyt, mutta nyt menikin kahdeksaan tonniin.

Lisäkustannuksia siis tuotti tämä säätö palo-osastoinnin kanssa, jossa meni tunteja ihmetellessä, sekä materiaalia ylimääräisiin kipsilevyihin. Myöskin alkuperäinen aika-arvio TT:n puolesta oli selvästi alakanttiin kun meillä ei ollut täydellisiä rakennusohjeita heti jonka perusteella olisi voinut tehdä realistisemman arvion, mutta harmittihan se silti kun tunti arviot heitti niin radikaalisti, ja lasku pääsi yllättämään melkoisesti...
Projektissa kesti myös kauemmin kuin oli tarkoitus, alunperin hommassa piti mennä pari viikkoa, mutta venyikin kuukauteen, koska töitä tehtiin vain keskimäärin paria päivää viikossa...
Mutta suosittelisimme työnjäljen puolesta kyseistä firmaa kyllä, mutta emme suosittele ottamaan töitä tuntitöinä, vaan urakkana.

Pääasia nyt kuitenkin että on tältä osin valmis, ja pääsemme jatkamaan projektia omin voimin ja aikatauluin.

Tässä muutama kuva ulkoisesti valmiista autotallista,
valitettavasti tontilla on oikeastaan aina pimeää kun siellä käymme niin parempia kuvia ei ole nyt tarjolla :( 
Laitamme kuvapäivityksiä kun saamme kuvia valoisampaan aikaan! :)


Nyt sitten suunnittelemaan sähköjä, ja sisähommia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...