tiistai 20. marraskuuta 2012

Shoppailua Iskussa; sänky ja ruokailuryhmä!

Huonekalukauppa Iskussa oli hiljattain alennukset, kaikki -25% (paitsi Tempur), niin oli pakko käydä Iskussa katselemassa joskos sieltä jotain löytyis... :)

Iskusta löysimme  ensin sängyn. Sänky on Iskun Unigold sarjan Ocean jenkkisänky 160x200, väriltään vaalean beige. Hieman liian vaalea omaan makuuni, mutta toisena värinä oli musta ja se siis oli liian tumma väri, niin tämä oli parempi kompromissi. :) Sängylle tulee tummat puiset wenge jalat.

Ehdottomasti parasta tässä on se, että sänkyyn saa "personoitua" omat puolet patjoilla nukkujan mukaan, mulle fast, mikolle medium, sen lisäksi meille tulee Unigold sarjan petari nro 5. En malta odottaa että tähän pääsee nukkumaan! :)

Sängyn väri; vaalea beige.

Sänky on noudettavissa Tammikuun lopussa, jolloin talonkin pitäisi valmistua (peukut pystyyn!), ainoa mikä hieman harmitti oli että alennusten takia ei saanut kotiinkuljetusta tingittyä mukaan (49e), tylsää lähteä keskellä talvea jollain peräkärryllä hakemaan sänkyä, meidän tuurilla luntaki sataa kaatamalla.. :D 

(Jos haluat lukea lisää makuuhuone sisustusideoinnistamme, kurkkaa tästä vanha postaus.)

Myöhemmin kun Isku jatkoi vielä -25% alennuksia asiakkaiden toiveista, kävimme siellä uudelleen katselemassa, sillä ruokailuryhmän uupuminen vielä hieman vaivasi, ja ajan kanssa kun sai katsella, kun sohvat ja muut oli mielestä pois, niin löysimmekin mukavan kokonaisuuden..

Kustavinpuu Regatta Design Vela massiivipuisen ruokapöydän 135x135 värillä: tammi  T48 vahattuna.Ruokapöydän kaveriksi löytyi Iskusta Sara tuolit, valkoisella nahalla ja valkoisilla jaloilla. Näistä olen haaveillut jo pitkään, näitä / tämän tyyppisiä tuoleja on ollut joka asuntomessuilla ja olen kuolannut niitä joka kerta...!

 Nyt saatiin kotiinkuljetus, ja saimme tingattua myös aikaisemmin tilatun sängyn samaan kuljetukseen ;)


Tällainen söpö päiväpeitto jäi Iskuun vielä kummittelemaan, sopisi hyvin vaalean beigen kanssa... ;)... Seuraavia alennuksia odotellessa....

Kuva: Isku
ps. jos olet haaveillut Ikean Brimnes laatikollisesta 160x200 sängystä, niin seuraile huuto.nettiä tammikuussa, eiköhän tuo meidän jouda myyntiin kun uusi sänky tulee! :)
Myös hobbyhallin Sydney ruokailuryhmä tulee etsimään uutta kotia... ;)

3 kommenttia:

 1. Oletko ollut tyytyväinen tuohon valitsemaanne sänkyyn? Olisi kiva kuulla kokemuksia ja ajatuksia. Meillä ehkä hankinnassa sama. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis aivan ehdottomasti ollaan oltu tyytyväisiä! On pysynyt hyvänä kaikin puolin, petari ei ole painunut, kankaat pysyneet siisteinä, ja edelleen on hyvä nukkua! :D ainoastaan jos olisi mahdollista ottaisin tämän sängyn vielä isompana, amerikka tyyliin ;) ;)

   Poista
  2. ja sori kun kesti vastata, oltiin jenkeissä kuukauden reissussa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...