tiistai 6. marraskuuta 2012

Saarekkeen seinä ja väliseinien pohjamaalaus

Maalari on päässyt jo siihen vaiheeseen että koko talo on pohjamaalattu (ja kitattu vielä siitä päältä), vaikka tuntui ettei se päivä tule koskaan kun seinpohjien kittaamiseen ja hiomiseen meni niiiiiin kauan, mutta tuli se. Koti on heti valoisamman oloinen vaikka ollaan vasta alussa.. mutta kummasti se valkoinen väri avartaa..! :) Lupailivat että tämän viikon aikana olisi maalien ja tapettien kanssa valmista... !


Eteisen seinää..

Eteinen.

Eteinen.

Samalla tässä timpurit kävivät tekemässä saarekkeen seinän (meidän oma lisätyö)  kuntoon (190 x110) keittiöön, jotta maalari pääsi senkin kittaamaan ja maalailemaan. Nyt ollaan taas askeleen lähempänä todellisuutta, pääsi mittailemaan ihan sentin tarkasti paljonki saarekkeen molemmin puolin jää tilaa, ja paljonko keittiöön jää liikkumatilaa yms. Mielenkiintoista! :)
Sähköt tosin seinämästä vielä uupuu, meillä on tapaaminen työmaapäälikön kanssa keskiviikko aamuna talolla että käydään läpi miten sähköt siihen tulee, ollaan suunniteltu siihen siis 2kpl pistokkeita,1kpl lieden molemmin puolin.

Kuvaa olohuoneesta keittiöön päin.

Saarekkeen seinä.

Kuvaa keittiöstä olohuoneeseen päin.


Nyt vain odotellaan oikeita lopullisia maalipintoja.... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...