tiistai 27. marraskuuta 2012

Puutavaraa tontilla

Siis mitä ihmettä kaikki rakennuttajat tekevät tontille kertyvälle puutavaralle?

Kyllähän meille aloituskokouksessa sanottiin että puutavaraa kertyy, mutta määrä on silti yllättänyt melkoisesti. Tontti on täynnä erilaisia ja erikokoisia kasoja puutavaraa, on pikkupätkiä ja palasia, on naulasia lautoja, pohjamaalattua verhoilulautaa, jopa avaamattomissa nipuissa olevia täyspitkiä lautoja.. Siis kaikkea, ja sitä on paljon!

Sen lisäksi että kasoja on joka paikassa, niin joka kasasta tuntuu tippuneen matkalle muutamia palasia, tai nauloja.. Koko tontti on melkoisessa sekasotkussa, vaikka ollaan yritetty siivoskella viikonloppuisin.
Ahkerasti on pienemmästä puutavarasta sahattu polttopuita, mutta silti tuntuu ettei se sahaaminen ikinä lopu, ja entäs se iso puutavara? Onko muut pistäneet myös ne polttopuiksi? Rakentaneet niistä jotain? Myyneet?  vai onko muiden tonteille jäänyt tällaista määrää edes kamaa? Välillä tuntuu, kun on käynyt DT:n näytöissä, ettei siellä muiden pihat ole ollut pullollaan puuroskaa tai lautoja, mutta meillä on.. !?


Pienimpiä irtopuupaloja, mitä ei oikein voi pinota, ollaan kasailtu Sortit-kasseihin.

Sortitkasseja on jo pieniä S kokoisia (100L) 5kpl ja 1kpl M (250L) kokoisia ihan täynnä, ja vielä varmasti riittää useampaankin täyteen kassiin!

Jos tarvitset isoa puutavaraa, tervetuloa halvalla hakemaan ;)
Ja jos löytyy ideoita mitä näille tekisi, nekin ovat erittäin tervetulleita! :)


Edit 29.11.12 Puutavaraa on nyt haettu pois, Kiitos! :) Lopuista askartelemme roskakatoksen! :D3 kommenttia:

 1. Kokko kasaan ja roihuamaan! 8 )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten hyvä, mutta on kuulemma kiellettyä nykypäivänä semmonen... :/

   Poista
 2. Meillä kanssa isot kasat puuta. Tehtiin roskakatos jämälaudoista ja aateltiin vielä kukkalaatikoitakin tehdä kesäksi :) Siltikin sitä riittää ja riittää...Käsitelty viedään kaatikselle ja käsittelemätön aateltiin polttaa takassa. Ei ainakaan tänä talvena lopu polttopuut kesken :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...