sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Maalit ja tapetit seinillä!

Nyt on kaikki DT:n kautta tilatut maalit ja tapetit paikallaan, tässä hieman kuvia koko talosta, ja sisustusvalinnoista voit lukea aikaisemmasta postauksesta täältä.

Tässä sisustussuunnitelmasta kuva kokonaisuudessaan, tällaisen saimme siis DT:ltä piirrettynä omien valintojemme perusteella.Eteisessä oli siis yksi tapetti osalla seinistä, raidallinen; hieman kiiltävä (Borås tapeter Soul 8367), ja muissa seinissä vain valkoista. Tapetointi valintamme herätti ilmeisesti hieman kummastutta, koska jouduimme erikseen käymään ihan paikan päällä vahvistamassa että todellakin haluamme tapetoida tällä tavalla, eli yksi seinä ja kiertää kulman. Tapettiin ollaan kyllä tosi tyytyväisiä, se kiiltelee juuri sopivasti.Pikku makuuhuoneessa MH5 yksi seinä on vaaleanvihreä, Tikkurilan Lepo, muut valkoisia.
Päämakuuhuone MH3 tapetoitiin kauttaaltaa Borås tapeterin Borosan easy up 39126 raidallisella tapetilla, josta valitettavasti en ole täysin varma, pidänkö siitä enää, pienenä palana se näytti hyvältä mutta koko huone... Raidat ovat todella vaisut, ja niissä oleva kiilto ei tule oikeastaan ollenkaan esille...

MH4 makuuhuone, eli meillä walking closet vaatehuone, tapetoitiin vain yhdeltä seinältä (Borås tapeter ornament 5966) , sekin kyllä erikoisella valinnalla, eli oviseinän tapetoinnilla. Muita seiniä tulee peittämään vaatekaapit aika pitkälle, niin ei haluttu koko huoneeseen maksaa tapettia, jotain omaa pientä glamouria vain... :)Toinen pikku makuuhuone MH2 maalattiin kauttaaltaa beigeksi, tikkurilan shaali.Olohuone- keittiö alue maalattiin yhdeltä seinältä tikkurilan vulkaniitti värillä, muut seinät ovat valkoiset.
Eteisen vaatehuone ja työhuone on valkoisia. Ainakin vielä ;)

(Emme ole huomanneet mitään valitettavaa työnjäljessä :))

Tsekkaa myös aikaisemmat idea postaukset makuuhuoneista ja olohuone-keittiö alueesta. täältä, täältä ja täältä! ;) Tulossa vielä idea postauksesta eteisestä ja työhuoneesta piakkoin! :) Laatoitettavien tilojen idea postaukset tulee sitten kun laatoitukset on paikallaan, eli muutaman viikon kuluttua, jos aikataulussa mennään!

Ihanaa Sunnuntaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...