keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Autotallin säätöä

Vähän harmittaa, kun autotallin piti olla semmoinen melko yksinkertainen projekti sivussa, jonka oli ajatellut olevan jo melkein valmis tässä vaiheessa, mutta nyt tuntuu kuitenkin venyvän..

Nyt ongelmana on ollut, että kuvissa jotka tuli kymppitalleilta, ja jotka on jo käyty jo leimalla, löytyikin ristiriita, kun yhdessä kuvassa lukee että palo-osastointi on vaadittu EI60, mutta toisessa kuvassa lukee EI30, ja vissiinkin sen mukaan merkattu myös villat ja kipsit. Nyt mestarimme haluaa tehdä varman päälle että tulee oikein.

Entisestään työn aloittamista viivästytti se, että mestarimme ei saanut aikaa rakennustarkastajalle kovinkaan nopeasti, vaan jouduimme odottamaan parisen viikkoa tarkastajaa tarkastamaan rakenteet. Ja tottakai TT:n pojilla oli muitakin töitä, etteivät voineet samantien valvojan käynnin jälkeen jatkaa hommia vaan meni hetki että pääsivät taas vauhtiin.

Mutta nyt TT:n pojat on päässeet jatkaa, ja verhoukset on nyt melkein valmiit. Seinään piti palo-osastoinnin kohdalle nyt sitten asentaa ylimääräistä kipsiä, jotta se olisi määräysten mukainen, ja sitten päälle verhoilu.


Lisäkipsilevy asennettu oven oikealle puolelle

Viimeistelyä vaille valmis

Nyt sitten vain odottelemme että verhous valmistuu ja pääsee itse ihmettelemään miten tuon sisäpuolen ja ovet rakentaa, ja että vesivek tulee asentamaan niin taloon kuin talliinkin vesijärjestelmät.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...