sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Väliseinien kittaus!

Maalari on touhunnut talollamme nyt monta päivää, ja siellä on ensimmäinen kierros kittausta on nyt hoidettu, ja hoiettukin ensimmäisen kierroksen jäljiltä.
Odotamme malttamattomina maalipohjia seiniin, uskomme että talon fiilis kirkastuu kovasti kun sinne tulee pohjamaalit ja sitten ne meidän valitsemat värit..! :)

Ainoat asiat joista olemme olleet hieman ihmeissämme maalarin kanssa, on ollut se, että maalari kasasi kaikista huoneista sisustustarvikkeet olohuoneeseen..Eli olimme kasanneet DT:n ohjeiden mukaan paanelit makuuhuoneisiin ja muut sisustustarvikkeet oh-keittiöalueelle, niin maalari siirsi kaikkea.. Ei sinänsä mitään, mutta aikamoista ajanhukkaa, meiltä kaikilta, ja toivottavasti kukaan ei DT:ltä ala valittamaan että makuuhuoneisiin kuuluvat tavarat ovatki nyt olohuoneessa.
Toinen asia, on takka, se käskettiin muovittaa, niin maalari oli purkanut muovituksen ja laittanut oman suojauksen takkaan, joka ei kata koko takkaa lähellekään... Toivottavasti takkaan ei tule sotkua. Luulenpa että käymme muovittamassa sen uudelleen.
Onkohan muillakin DT rakentajilla ollut näin...?

Tässä hieman kittaus tunnelmia talolta:
4 kommenttia:

 1. No meillä ei kyllä maalari siirrellyt mitään ja takkakin sai olla ihan rauhassa. Outoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, mutta ilmeisesti jokaisella maalarilla sitten omat työskentelytapansa... mutta kiva kuulla erilaisia kokemuksia! :)

   Poista
 2. Seurailen tätä teidän blogia, meillä on menossa DT projekti noin kuukautta aiemmassa vaiheessa kuin teillä :) Meillä maalari otti takan suojausta pois, jotta pääsi maalailemaan takan taustaseinää; laitoimme suojauksen takaisin paikalleen maalin kuivuttua. Kattopaneeleita laitettaessa suojaus piti ottaa myös pois. Ja pölyähän riitti... kaikki paneelit laitettiin ennen maalauksia/tapetointeja, joten teimme siivouksen siinä välissä.
  Meillä sauna- ja kattopaneelit oli yhdessä mh:ssa ja kaikki sisustustarvikkeet keittiössä, tosin piti huolehtia ettei ole sillä alueella mitä laatoitetaan eikä ihan seinien vieressä. Tsemppiä projektiin, tuntuu ettei täysin ongelmatonta rakennusprojektia olekaan!
  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippahei. Kiitos kommentista, mukavaa kuulla muidenkin kokemuksia, ja tietää miten hommat menneet! :) ja kiva kuulla että blogista löytyy luettavaa! :) Ja mahtavaa että muitaki DT rakentajia täällä liikkuu... tuleeko teillä valmista jouluksi? :) Tsemppiä myös teidän projektiin, ja toivotaan molemmille mahdollisimman vähän ongelmia! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...