tiistai 9. lokakuuta 2012

Takka valmis!

Viimepäivinä on ollut talolla hiljaista, mutta iloksemme huomasimme että takka oli saanu lopullisen pintansa, ja muutkin osaset paikoilleen. Muurarit olivat neuvoneet miehen isälle että takkaan ei saanut vielä koskea, ja että seuraavana päivänä pitäisi muovittaa se kokonaan muovilla jotka muurarit meille jätti.

Myös piippu oli ahkeroitu loppuun.

Nyt vain pitäisi malttaa odotella että takkaa pääsee testaamaan! DT:n oppaassa sanottiin, että takan saa ottaa käyttöön, kun talo on valmis, mutta ollaan kyllä huomattu useammastakin blogista että takkaa on kyllä polteltu jo paljon aikaisemmin, joka käy kyllä järkeen, sillä jos sisäänajo vie tosiaan 5-6 polttokertaa, on kai ne kivempi tehdä ennen muuttamista! ;)Miehen vanhemmat muovittivat takan päivällä kun olimme töissä. Suuret kiitokset avusta, taas kerran!


Nyt vain odottelemme milloin samme alkaa takkaa polttelemaan! :)

Lämmintä syysviikkoa!9 kommenttia:

 1. Kannattaa pitää muovitettuna kunnes talo valmis... Pölyä / likaa, mikä rakennusaikana tulee, on vaikea saada slammatusta pinnasta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Kiitos vinkistä, ei oikeesti käynyt muuten mielessä yhtään! Hyvä että sanoit! :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Meille tulee myös Piippola 162 takalla. Pistetään korvan taakse tuo muovitus :)

   Poista
  3. Vau, kiva kuulla että on joku toinenkin jolla on täysin sama talomalli! Olisi kiva kuulla enemmänkin! (oletteko tehneet mitään muutoksia, minne päin rakennatte yms! ;))

   Poista
 2. Kaunis on takka.Meille tuli myös Tiira slammattuna, valkoisilla raitakaakeleilla mutta satiinipintaisilla osilla ja korotettuna kun huonekorkeus takkaseinällä 3400.Piippola 136ME2 valmis vko10/13

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kuulostaa kauniilta teidänkin takka! ;) Ei oo monia viikkoja eroja meidän "lasketulla" ajalla, tsemppiä projektiin!! :) aivan mahtavaa että täällä on ihmisiä joilla on kans DT ja samankaltaisia valintoja! ;)

   Poista
 3. (Me ollaan vaikka "anonyymi 2") En ole ainakaan netistä löytänyt muiden kun teidän 162:n. Meillä ei paljon muutoksia. Otettiin keittiön ja olohuoneen seinä pois ja takka vaihdettiin olkkarin oik. seinälle. Keittiö on u:n muotoinen ja keskelle 110x110 saareke. Khh:n ulko-ovi muutettiin julkisivun puolelle, koska meille tulee autokatos + varasto ja khh:n portaat olis ollut tiellä. Khh:n ja pesuhuoneen seinää siirrettiin niin, et pesuhuoneeseen mahtu pytty ja lavuaari ja yks lisäsuihku. Khh:n taso on ikkunan edessä ja vas kulmassa on Tiira -pesuallas. MH 1: kaapit pois, MH 2: yks kaappi lisää, MH 3: kaappeja lisää ja ovi terassille, vessaan taso ja kaapistoja, keittiön ikkunaa madallettiin eteen tulevan tason takia, olkkariin tulee 2 isompaa ikkunaa ja ja.. ja siinä ne isommat taiskin olla. Talo tulee Turkuun. Mietittiin, et jos tultais teidän talonäytökseen sit kun se valmistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kuulostaa ihanalle!!! Ja hauskaa että teillekin tulee saareke, vaikka ei täysin samallatavalla.
   Ois ihana nähdä kuvia joskus teidän projektista! ;)
   Ja ehdottomasti Tervetuloa näyttöön! Ehkä meidänkin pitää tulla sitten vierailulle Turkuun kun teillä tulee näyttö! Ei ollakaan käyty moneen vuoteen turussa! :) On aivan ihana että näyttöjä järjestetään, ollaan käyty niissä tosi paljon! :)

   Poista
 4. (Anonyymi 2) Meillä ei ole blogia, mutta kuvia olemme ottaneet ja otamme projektin loppuun saakka. Joo, tervetuloa Turkuun meidän näyttöön :) Huomasin, et teillä on s-posti, joten laitan meidän yhteystiedot sinne :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...