lauantai 27. lokakuuta 2012

Saunan panelointi

Saunassa oli nyt käyty folioimassa ja paneloimassa.

Yhtenä päivänä piti käydä töiden jälkeen päättämässä saunaledien paikatkin, joita itseasiassa emme olleet ehtineet ollenkaan miettimään etukäteen. Ledit tuli nyt aseteltua kattoon kiertäen sivu ja takaseinän. Sekä tietty yksi kiukaan päälle.

Panelointi näytti tosi hyvältä! Joka seinällä! Kiukaan taaksehan olimme sopineet että siihen tulisi kiviseinä, johon hankimme tarvikkeetkin jo. Asiaa selvitettiin timpurin kanssa, ja olivat ajatelleet että on helpompi paneloida kokonaan ja sitten leikata oikean kokonen kohta seinästä. Pyysivät että käydään piirtämässä saunalle paperille kiviseinän suunnitelma, niin hoitavat sen.

Meillähän oli selkeä suunnitelma seinästä, eli kiukaan taakse sellainen leveä kivikaistale lattiasta kattoon.

 Noh, se meni sen osalta uusiksi, sillä saunan ledien laittaja oli laittanyt kiuas linssin sen verran  nurkkaan että se ei ole lähelläkään tulevaa kiuasta jos se olisi keskellä sitä seinään, joten pitkään saunassa istuttiin ja mietittiin mitä teemme. Päädyimme lopulta siihen, että laitamme kivet kulmaan, eli kahdelle eri seinälle, jolloin kiuaskin tulee nurkkaan ja kiuaslinssi osuu siihen juuri oikein! :)

Jätimme seinään maalarinteipillä merkit, nyt vain jännätään meneekö kaikki ok! ;)
Muutaman päivän kuluttua työmiehet olivat leikanneet paneelit merkitsemiltämme kohdilta, nyt vain sitten odottelemme lujalevyn kiinnitystä, ja tietenkin sitä kivilaatoitusta ;) Uudet kuvat ja tunnelmat sitten taas, kun päästään hieman eteenpäin! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...