lauantai 6. lokakuuta 2012

Sauna suunnitelmat

Ollaan haaveiltu pienestä lisästä saunaan, jotain tällaista:

Kuva: Kodinrakentaja
Kuva: Harvia
Ja pienen pohdinnan jälkeen sovittiin laatoittajan kanssa extra töistä, eli että laatoittaja lähtee tekemään meille tuollaisen kiviseinän. Katsoimme myös tuota Harvian valmista seinä elementtiä, mutta kyllä aitokivi oli jotenkin “luonnekkaampi”.

Käytiin sitten tässä viikolla hyvissä ajoin ostamassa tarvikkeita k-raudasta, jotta kun hommat alkaa on kaikki tarvittavat kiviseinää varten. Laatoittaja pyysi ostamaan sinne lujalevyä, tarvittavat laatoitettavat kivet ja kuumuutta kestävää laastia.Ostimme Aitokivi verhoilukivistä Dark Stonea 5 pakettia:Muuten meille tulee siis DT:n perussauna, paneelit lämpöhaapaa ja Lapin laudan Royal lauteet.Kattoon tulee ledejä sekä kiuaslinssi.

Sitten viimeisinpänä lisättiin sähkösuunnitelmaan vielä kaiutin piuhat. Ollaan tuumailtu esim Harvian Sauna kaiutinta, mutta mitään ei ole vielä hankittu.Paketista puuttuu enää siis kiuas, joka ei tule DT:ltä vaan hankimme oman.
Olemme näillä näkymin hankkimassa joko Mondexin Total Rockintai Iki Kiukaan pilarikiuaksen:Ja oli kumpi tahansa niin kiukaalle olisi tulossa ulkoinen ohjaus.

Odotamme laudetoimittajan yhteydenottoa ennen lauteiden toimitusta, jolloin hieman keskustelemme lauteista ja tilasta ja kiukaasta, että mahtuuko total rock edes saunaamme...
Tätäkin projektia odotamme suurella mielenkiinnolla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...