tiistai 23. lokakuuta 2012

Raksalla siivoaminen ja tarvikkeet.

Mistä tietää että sitä on ihan super onnellinen tulevasta talosta?
No esimerkiksi siitä, että kun siellä raataa tuntitolkulla hiki valuen, paikat kipeinä ja keuhkot täynnä pölyä, ja manailee että eikö tää lopu koskaan, niin sieltä kun on lähtenyt ja päässyt vähän matkan päähän, niin tulee jo vähän ikävä takaisin.. <3

Tässä taannoin tuli siis suoritettua oikein megaluokan suursiivoaminen talolla. Olisi ollut ehkä vähän vähemmän megaluokan, jos ottais silmän käteen ja lukisi DT:n ohjeistukset kunnolla... ;) (vinkkinä muille!)
Ei siis oltu luettu sitä täysin järkeenkäypää pikkukohtaa sieltä jossa sanotaan näin :

"Rakennusaikana tilaaja huolehtii työmaan siivouksesta viikottain.
Ennen sisustustöiden alkamista ja ennen lattiapinnoitteen asentamista
tulee tehdä tarkempi ns. imuri-/lakaisusiivous."


Eli siivottiin nyt siis kerralla koko ajan raksaroskat pois sieltä! :D
Kyllähän me jossain kohtaa vähän mietittiin, että onpas täällä pölystä, pitäis varmaan siivota, mutta jotenki ajateltiin että kai ne nyt siivoo, ku tää on tämmöstä rakennusjätettä jota meidän imuri ei ainakaan ime, mutta eihän se sitten niin mennytkään ;)
Kun saatiin vähän noottia että paikat pitäs saada kuntoon kun sisustustyöt alkaa ihan just, niin lähdettiin sitten siltä seisomalta ostamaan vähän tarvikkeita ja yks ilta ahkeroitiin ihan olan takaa siellä.

Hankittiin siis työmaaimuri Deuzer 20L + imuripusseja, koska oma perusimuri olisi kyllä mennyt rikki.
Sitten hankittiin rikkasetti, iso lakaisuharja, jätesäkkejä ja hengityssuojia!
Kaikki löytyi Hong Kong tavaratalosta, ja suurinosa vielä alennuksella! :)Muutaman tunnin aktiivisella ahkeroinnilla paikat tuli kyllä siistiksi, nyt vain sitten myös ylläpidetään se ;)

Ainoan suuremman lisähaasteen siivoamiselle toi se, ettei siellä vielä ole omia valoja, niin yhden isomman raksavalon ja kahden pikkuvalon turvin siellä yritettiin nitistää kaikki pölyhiukkaset! Voisi siis hankkia lisää valojakin sinne, että näkee jatkossakin iltamyöhällä siellä ahertaa! :)

Siistiä loppuviikkoa kaikille, ja tunnelmallisia syysiltoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...