torstai 18. lokakuuta 2012

Paneeli ja sisustustarvike toimitukset ja sisäänkannot

Nyt on tulleet kaikki paneelit sekä sisustustarvikkeet.

Ensimmäisenä tulivat paneelit, kattoon ja saunaan.

Tulivat sen verran lyhyellä varoitusajalla ettemme pääseet paneeleita heti sisälle kantamaan ja miehen isä pressutti ne pihalle odottelemaan kantoa. Mies meni samanapäivänä isänsä apunaan paneelit hoitamaan sisälle, ja olihan niitä melkoisesti! Tietenkin kaatosateessa.

Eka erä kattopaneeleita. Hopeasaarni.


Toinen erä kattopaneeleita.

Saunapaneelit oh:n puolella. Lämpökäsitelty haapa.

Lämpökäsitelty haapa.


Sisustustarvikkeet saapuivat seuraavaksi, parisen viikkoa paneelitoimituksen jälkeen, ja eiköhän juuri sopivasti ollut synkkä ja sateinen päivä. Oli sovittu että tavarat toimitetaan klo 14.00 jälkeen, mutta soitto tulikin jo 11.00 maissa että jättävät tavarat nyt pihalle, eivät voi odotella turhan panttina kolmea tuntia. Miehen isä taas pressutti tavarat pihalle sateesta suojaan, ja mentiin rauhassa töiden jälkeen kamoja katsomaan.

Tavaraa tuli 3 lavallista
Kannettiin ensin sisälle kaikki maalit, laastit ja tapetit, keittiön liepeille.


Sitten kannettiin laatta tarvikkeet olohuoneen puolelle, ja niitä riitti, lopulta piti osa jatkaa keittiön puolelle myös. Valkoisista laatoista yksi löydettiin jo hajonneena, ja keittiön välitila laatat olivat väärät.
Suurin osa laatoista.

Kylppäri-, khh lattia laattojen tarkistus.

Kylpyhuoneen kivilaatat.

Eteisen laatat.

Yksi rikkinäinen löytyi.

Väärä keittiönvälitila laatta.

Odotetaan innolla että työt jatkuvat, maalit ja tapetit tulevat seinille... ja laatoitukset omille paikoilleen! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...