keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Osoitteen rekisteröinti ja rinnakkaisosoite

Luin netistä että rakennettavaan kohteeseen voi luoda rinnakkaisosoitteen, eli sinne voisi omalla nimellä saada myös jo postia vaikkei siellä vielä asutakaan. Meillä ei sinänsä ole tarvetta postia saada sinne mutta halusin luoda rinnakkaisosoitteen kuitenkin kaiken varalta, että kaikki on ok osoitteen kanssa.. Ja eihän se ihan ongelmitta sujunutkaan. Postin rekisteröinti ei tunnistanut osoitetta ollenkaan, ja kun otin asiasta yhteyttä postiin, he pyysivät ottamaan yhteyttä kunnan kaavoitusvirastoon, josta he antaisivat postille toimeksiannon osoitteen luomisesta rekisteriin.

Sieltä minua palveli oikein mukava nainen, joka selitti että tontimme osoite oli rekisteröity jo elokuussa 2012 ja ilmoitettu maistraattiin, josta sen kuuluisi kulkeutua postiin.  Eli postilla pitäisi osoite olla jo rekisterissä. Seuraavaksi otin kuitenkin yhteyttä maistraatin asiakaspalveluun, selvittääkseni että onko osoite sinne saapunut ja sieltä jatkanut matkaansa postiin.

He kertoivat sen olevan heidän rekisterissään, paitsi että kirjaimen he sinne korjasivat nyt samalla kun osoitteen sinne uudelleen ilmoitin (kun meillä on se b nyt siellä...), ja samalla opin tosiaan että pieni b tarkoittaa tontin osoitetta, ja iso B tarkoittaisi huoneistoa, eli pitää muistaa aina kirjoitella pienellä b:llä.!
Kun tämän kaiken tiedon sain kerättyä ja otin uudelleen yhteyttä postiin, he loivat osoitteen rekisteriinsä ja rinnakkaisosoitteen luonti onnistui vaivatta! :)

Rinnakkaisosoitteen voi luoda täällä.

Olin postiin yhteydessä myös postilaatikon paikan valitsemisen takia, he aikoivat keskustella alueen postinajakajan kanssa asiasta ja palata asiaan.. Vielä ei ole mitään kuulunut, toivotaan parasta ettei laatikko joudu kauhean kauas! :)

Kun saamme tästä lisätietoa postaamme myös ajatuksiamme postilaatikoista ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...