perjantai 12. lokakuuta 2012

Must Have - RM- Especially for you.

Miehen iloksi löysin lisää kaapin täytettä, rakastuin nimittäin palavasti Riviera Maisonin Especially for you serving tray tarjottimiin, en ehkä edes muista milloin viimeksi olen nähnyt jotain näin söpöä!... ja pakko oli hankkia. Hankinnan suoritin Sapira nettikaupasta, koska liikkeet täällä päin joissa RM:n tuotteita myydään, myivät kaikki "ei oota"- kyseisille tarjottimille, ja uuden erän saapumisesta ei tiedetty missään mitään.

Mies kyllä varmasti arvostaa hankintaa kun kauniina sunnuntai aamuna saa tuolle suloiselle tarjottimelle aamiaismuffinin, tai rauhallisena lauantai päivänä lounaskahvin pikkusuolaisella työpöydälleen..! ;)


Kuva: SapiraSapira netistä ei voi tilata RM:n tuotteita suoraan, mutta sähköpostittelulla tuotteiden tilaus onnistui nopeasti ja vaivattomasti, olin todella iloinen nopeista vastauksista, ja ylipäätään siitä että tuotteita löytyi ja ne pystyi tilaamaan. Ja en ollenkaan vastustellut, kun kehotettiin kurkkaamaan RM:n muukin valikoima samalla... Tulisivat samoilla postikuluilla perille... ;)

Mukaan kaapin täytteeksi lähti RM - Rustic rattan mini tray, ja tämäkin vain ja ainoastaa mieheni iloksi, voi kuinka hän tykkää sitten kesällä kun sinne luumupuun varjoon tuodaan tällä ihastuttavalla ja käytännöllisellä pikkutarjottimella kuppikahvia tai viilentävä kesäjuoma ja keksi.

Kuva: Sapira

Sitten säilytysjuttuja varten hankin vielä RM- Rectangular Basket korin, se tulee joko pikku wc:hen, khh:n tai itselleni pukeutumishuoneeseen.

Kuva: Sapira


Tuotteet saapuivat eilen, ja kävin heti ne noutamassa postista. Tuotteet oli hyvin pakattu, ja olivat vielä ihanampia kuin tuotekuvissa! En malta odottaa että saan nämä ihanuudet käyttööni.. Tarjottimia toki voisi täällä vuokra-asunnossakin käyttää, mutta luulen että säästän niiden korkkaamisen kuitenkin uuteen kotiin.... ;) Ja Sapiran nettikaupassa asioin mielelläni uudelleenkin..! :)
Ihanaa alkavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...